O-STA

NLB Klikpro - mobilna banka za podjetnike

Od prvega julija dalje je pravnim osebam na voljo mobilna banka NLB Klikpro. Z novo storitvijo odgovarjamo na potrebe podjetij, podjetnikov, zasebnikov in društev, ki želijo imeti nadzor nad svojimi poslovnimi financami vedno in povsod in ki želijo opravljati preproste bančne storitve preko svojih mobilnih naprav.


Kaj nudi NLB Klikpro?

NLB Klikpro je priročna rešitev za izvajanje enostavnih bančnih poslov 24/7 za vse, ki delujejo v podjetniških vodah. Strankam omogoča pregledovanje, plačevanje in naročanje s pomočjo mobilnega telefona. Z njim je možno pregledovati promet na poslovnem računu, podrobnosti posamezne transakcije in pošiljanje ekranske slike kot neuradno potrdilo poslovnemu partnerju, plačevanje v okviru EU in naročanje storitev.

Kako do mobilne banke NLB Klikpro?

K mobilni banki NLB Klikpro lahko pristopite v treh enostavnih korakih. Za aktiviranje mobilne banke obiščete poslovnega skrbnika ali NLB Poslovalnico, ki vodi vaš NLB Poslovni račun in oddajte izpolnjeno dokumentacijo za aktivacijo podjetja, pooblaščenca in varnostnega paketa za uporabo mobilne banke. Na mobilno napravo prenesite aplikacijo NLB Klikpro, ki je na voljo v App Storu ali Google Playu. V tretjem koraku pa aktivirajte mobilno banko s serijsko številko in aktivacijsko kodo, ki ste ju prejeli po e-pošti in v SMS-sporočilu. Določite si vstopno številko PIN, s katero nato dostopate v mobilno banko NLB Klikpro. Aplikacija je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku.

Več o storitvi si oglejte v predstavitvenem filmu, za nove uporabnike pa bo storitev na voljo po polovičnim akcijski ceni. Več na www.nlb.si/klikpro.

NLB Korporativno komuniciranje

Vsa sporočila za javnost