O-STA

Zakaj bi šli iz hobija v posel?

Želja po dodatnem zaslužku, naveličanost vsakdana ali opravljanje tistega, kar nas veseli, so razlogi, da se posamezniki odločajo za pot iz hobija v posel. Največkrat si za dejavnost izberejo idejo, ki o kateri so premišljevali kar nekaj časa, niso pa vedeli, kako se posla v resnici lotiti. Mnogo jih v svet podjetništva prav preko svojih hobijev, ki lahko že kmalu postanejo dober vir dobička.

V ta namen na DATI organiziramo tudi brezplačni seminar za vse, ki se spogledujete s svetom podjetništva, za vse, ki veste, kaj želite delati, ne veste pa, kako se zadeve lotiti, koliko stane ter koliko boste s tem imeli dela. Bo vaša ideja na trgu preživela? Bo dovolj kakovostna in konkurenčna? Naj vam na kratko povemo, da je korak do registracije (samostojnega) podjetja hiter, enostaven in brezplačen.

izobraževanje

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Preverite, kaj vam bomo povedali na brezplačnem seminarju!

Več informacij

Vsi imamo svoje misli, svoje zamisli, ideje in predstave, kako lahko kaj izgleda. Kako bi lahko kakšna stvar delovala drugače, boljše, kako bi lahko določeni procesi potekali drugače, kako bi lahko določeni ljudje nekaj delali na povsem drugačen, lažji način. Ljudje radi debatiramo, se strinjamo, kaj bi lahko vse naredili, velikokrat pa mali radovedni škrat v nas prav tako hitro, kot se prebudi, potuhne nazaj. Premalokrat se morda potrudimo, da bi nekaj naredili ali izboljšali, ker se ustrašimo, kakšna birokracija in stroški nas pri tem čakajo. Le najbolj pogumne pot vodi naprej, v poglobljeno raziskovanje, poglabljanje, iskanje rešitev, premlevanje in debatiranje, v realizacijo, v podjetništvo. Vsak začetek je težak, pa naj si bo to karkoli. Če je v nas dovolj velika želja, da nekaj naredimo, da nekaj poizkusimo, bomo slej ali prej prišli do te točke. In četudi nismo še čisto "tam", je prav, da se o tem prej malo pozanimamo.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Iz hobija v posel: kako

Zaupajmo svojo poslovno idejo, ki se lahko sliši še tako noro, svojemu prijatelju ali drugemu zaupniku. Pridobimo podporo, pokažimo, kaj želimo in raziskujmo, sprašujmo. Večina se jih seveda vpraša, kakšno obliko podjetja registrirati ter kakšni so realni stroški, če se samozaposlijo.

Le redki v svojih idejah prepoznajo poslovno idejo. Sama ideja o dobičku ne pride sama od sebe, saj boste z njo boste začeli služiti, ko boste prešli od razmišljanja k dejanjem. Zato morate čimprej narediti prvi korak - sploh ugotovi, ali lahko svojo idejo ali svoj hobi spremenite v dober posel.

Tudi poleti lahko iz vašega hobija ustvarite posel! Pišite na data@data.si ali nas pokličite na 01 600 1530.

Bogdana Rejc, Data

Seminar Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo je namenjen vsem, ki razmišljate o samostojni podjetniški poti in vsem, ki že imate kakšno zamisel, pa ne veste, kako začeti z njenim uresničevanjem. V dober posel lahko razvijete tudi svoj hobi, s katerim se ukvarjate z veseljem. Zakaj vam ne bi za to tudi plačali? Na seminarju kako iz hobija v posel ste dobrodošli ste tudi vsi, ki vas vleče v podjetništvo, a še ne veste, katero zamisel spremeniti v poslovno priložnost.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Vstop v podjetništvo prinaša vprašanja, na katerem vam naši strokovnjaki odgovarjajo in vas o določeni temi podučijo na DATINIH izobraževanjih. V kolikor imate konkretno vprašanje, pa lahko nanj odgovorijo v sklopu različnih svetovanj (finančno, davčno, pravno ...).

Ko enkrat vstopite v svet podjetništva, vas bo zanimalo mnogo stvari. Stroški, davki, zakoni, inšpektorati. Zato smo za vas pripravili cel kup izobraževanj, na katerih vam naši DATINI strokovnjaki pripravljajo zanimive informacije z različnih področij. Morda vas bo zanimalo, kako priti do nepovratnih sredstev, ali pa bi radi sami vodili knjigovodstvo? Kot podjetnik pa se boste na trgu laže uveljavljali, če boste imeli sestavljen dober poslovni načrt.

Želja po dodatnem zaslužku, naveličanost vsakdana ali opravljanje tistega, kar nas veseli, so razlogi, da se posamezniki odločajo za pot iz hobija v posel.

Klikni in deli

Vabljeni tudi k branju opisov in regulacij posameznih dejavnosti, o katerih smo na DATI že pisali:

Prijava na brezplačno izobraževanje

Se vam je med branjem utrnila ideja za posel? Registracijo podjetja lahko kadarkoli opravite na VEM točki DATA! Rezervirajte si svoj termin na data@data.si ali nas kadarkoli pokličite na 01 600 1530, naši podjetniški svetovalci vam bodo rade volje priskočili na pomoč!

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Finance Gospodarstvo Kadri Podjetništvo Svetovanja Ustanovitev d.o.o. Ustanovitev podjetja Ustanovitev s.p. Zanimivosti

Oznake Avtorski članki d.o.o. dejavnosti hobi iz hobija v posel podetništvo podjetje pogoji pogum velja poslovna ideja s.p. samozaposlitev stroški

POVEZAVA; http://data.si/blog/2016/07/18/zakaj-iz-hobija-v-posel/