O-STA

Podjetja na področju lesa, pol milijona evrov nepovratnih zagonskih spodbud za vas!

Skupno je razpisanih 500.000 evrov nepovratnih zagonskih spodbud za podjetja na področju lesa in njegove rabe v višini sofinanciranja od 7.000 do 40.000 evrov na podjetje! Tako se bo okrepilo okoli 10 mladih podjetij, ki so se registrirala med 1. januarjem lani in 31. majem letos. Rok za oddajo vlog je 8. avgust.

izobraževanje

Nepovratna sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Dobro prijavo na nepovratna sredstva za vas uredijo naši svetovalci! Več informacij, kako in kje sredstva pridobiti, pa najdete na brezplačnem seminarju!

Več informacij

Na pobudo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) Slovenski podjetniški sklad letos prvič podpira podjetja na področju rabe lesa. Na ta želijo spodbuditi lesno dejavnost, povezovanje in izmenjavo znanj v gozdno lesni verigi, spodbuditi pa želijo predvsem ukrepe za učinkovito rabo energije in obnovljivih virov energije ter ukrepe za izboljšanje učinkovite rabe virov, ki bodo prispevali k prehodu Slovenije v krožno gospodarstvo.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Upravičena podjetja do sofinanciranja po tem javnem razpisu morajo že biti registrirana.

Spodbude za rast podjetij na področju rabe lesa, ki so financirane tudi iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR), bodo lahko prejela podjetja, ki so se registrirala med 1. januarjem lani in 31. majem letos in po klasifikaciji velikosti podjetij spadajo med:

Tudi poleti lahko registrirate podjetje! Pišite na data@data.si ali nas pokličite na 01 600 1530.

Bogdana Rejc, Data

Tudi gozdarstvo lahko registrirate kot dodatno dejavnost! Veste, kako je regulirana dejavnost popravljanje pohištva?

Sofinanciranje od 70 odstotkov do maksimalne višine 75 odstotkov se odobri za upravičene stroške, nastale in plačane od 1. januarjem in 31. oktobrom letos za podjetja, ki na trg uvajajo proizvode in storitve na področju rabe lesa in imajo registrirano dejavnost v okviru:

  • oddelka C16 (obdelava in predelava lesa, proizvodnja izdelkov iz lesa, plute, slame in protja, razen pohištva),
  • oddelka C31(proizvodnja pohištva).

Razpisanih je 500.000 evrov nepovratnih zagonskih spodbud za podjetja na področju lesa v višini sofinanciranja od 7. do 40.000 evrov na podjetje.

Klikni in deli

Nepovratna sredstva bodo za mlada podjetja na področju lesa, ki ne razpolagajo z zadostnimi finančnimi sredstvi, omogočila hitrejši in intenzivnejši razvoj in s tem izboljšanje tržnega položaja podjetij.

Točka VEM kljub počitnicam deluje nemoteno - s. p. ali d. o. o. lahko tudi poleti odprete hitro, enostavno in brezplačno.

Več: Slovenski podjetniški sklad


Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Finance Gospodarstvo Kadri Podjetništvo Ustanovitev podjetja Zanimivosti

Oznake Avtorski članki čar lesa gozdarstvo les mgrt naravno bogastvo nepovratna sredstva Podjetja na področju lesa slovenski podjetniški sklad

POVEZAVA: http://data.si/blog/2016/07/18/podjetja-na-podrocju-lesa-pol-milijona-evrov-nepovratnih-zagonskih-spodbud-za-vas/