O-STA

V poletnih mesecih Telekom Slovenije dopolnjuje videoteki HBO GO in DKino

Ljubljana, 19. julija - Telekom Slovenije je v poletnih mesecih za naročnike SiOL TV v videoteki DKino in HBO GO dodal številne aktualne filme in serije. Naročnikom SiOL TV, ki uporabljajo komunikator BOX, je tako v videoteki HBO GO brezplačno na voljo ogled prvih sezon priljubljenih serij Pravi detektiv in Skrivna naveza, v videoteki DKino pa bodo na voljo filmske uspešnice, ki so še pred kratkim polnile dvorane kinematografov.

Poleg prve sezone serij Pravi detektiv in Skrivna naveza je naročnikom SiOL TV brezplačno na voljo tudi prvi del najnovejše kriminalne serije produkcijske hiše HBO z naslovom Usodna noč. Serija spremlja zapleten primer umora v New Yorku, vse od pričetkov policijske preiskave in postopkov kriminalistov do sodnih procesov in razmer na otoku Rikers, kjer obtoženec čaka na sojenje. Vsebine, ki jih ponuja videoteka HBO GO, so naročnikom SiOL TV na voljo na programskem mestu 240.

Poleg tega bo vsem naročnikom SiOL TV v prihodnjih dneh v videoteki DKino na voljo tudi več novih filmskih uspešnic, kot so Kung Fu Panda 3 (od 20. julija), Batman proti Supermanu: Zora pravice (od 21. julija), Midnight Special (od 22. julija) in Cloverfieldska 10 (od 26. julija).

V letošnjem letu so sicer v videoteki DKino najbolj gledani filmi:

1. Hotel Transilvanija 2 (Hotel Transylvania 2)

2. Povratnik (The Revenant)

3. Alvin in veverički: Velika Alvintura (Alvin and The Chipmunks: Road Chip)

4. Marsovec (The Martian)

5. Vojna zvezd: Sila se prebuja (Star Wars: The Force Awakens)

6. Mali princ (The Little Prince)

7. Velika igra (Big Game)

8. Sprehod med nagrobniki (A Walk Among the Tombstones)

9. Spectre (Spectre)

10. Messi (Messi)

Naročniki SiOL TV videoteko DKino najdejo na programskem mestu 5 in 200.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.