O-STA

Energetsko pogodbeništvo: priložnosti za slovensko gospodarstvo, lokalne skupnosti in industrijo

Kako do prihrankov, kaj predstavlja energetsko pogodbeništvo, predvsem pa, kako so tisti, ki so si ga drznili vzpostaviti, realizirali projekte, bodo ugotavljali na letošnji konferenci En.management & En.občina 016. Dogodek se bo odvil danes teden v Kristalni palači v Ljubljani.

izobraževanje

Kako pripraviti uspešen poslovni načrt?

Dobra podjetniška ideja? Spravite jo črno na belo!

Več informacij

Letošnja konferenca prinaša združitev dveh skupin, ki so tako in drugače povezane - lokalnih skupnosti in industrije - prinesla pa bo zanimive goste, vsebine in dobre prakse tako iz domačega kot tujega okolja.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Udeležba na dogodku, ki ga organizira Energetika.NET je brezplačna, obvezna pa je prijava preko spletnega obrazca. Prijave so možne do ponedeljka, 10. oktobra 2016.

Na konferenci bo govora o:

  • trenutnem stanju in prihodnjih ciljih energetskega pogodbeništva,
  • podpori energetski prenovi obstoječega stavbnega fonda in izvajanju dolgoročnih strategij za podporo naložbam v energetsko obnovo,
  • pričakovanjih lokalnih skupnosti glede varnosti energetskega pogodbeništva za gospodarsko manj uspešne projekte v okviru razpoložljivih občinskih proračunov,
  • energetskem pogodbeništvu na primerih iz Nemčije, Romunije in Slovaške,
  • prednostih uporabe energetskega pogodbeništva za energetsko sanacijo občinske stavbe Občine Brda,
  • dobili bomo vpogled v konkretne primere domačih dobrih praks kot je energetska sanacija večstanovanjskih stavb, energetsko pogodbeništvo v industriji ter kako do finančnih in časovnih prihrankov tudi z učinkovitim projektiranjem.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Kako do prihrankov, kaj predstavlja energetsko pogodbeništvo ter kako so realizirali projekte, bodo ugotavljali na konferenci En.management & En.občina 016.

Klikni in deli

Posebna tema letošnje konference bo menedžment mestih središč, kjer bodo predstavili program za spodbujanje inovativnih ukrepov za oživljanje podjetništva v mestnih jedrih ter se v omizju pogovorili o izzivih menedžmenta v lokalnih skupnostih tako v vlogi župana kot menedžerja, energetskega menedžerja in mestnega menedžerja. O tem smo sicer pisali v Imate predlog za oživljanje podjetništva v mestnih jedrih?

Sponzorji in partnerji dogodka: [slika spodaj]

Potrebujete pomoč pri pripravi poslovnega načrta? Z našim podjetniškim svetovalcem se lahko dogovorite tudi za individualno srečanje! Pokličite ga na 01 600 1530 ali mu pišite na data@data.si!

Prijava na brezplačno izobraževanje

Aktivnost se izvaja v okviru projekta "VEM 2016 in 2017", ki ga financirajo SPIRIT Slovenija, Javna agencija, RS, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropski sklad za regionalni razvoj.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Finance Gospodarstvo Kadri Marketing Podjetništvo Zanimivosti

Oznake Avtorski članki energetska sanacija Energetsko pogodbeništvo industrija lokalne skupnosti menedžment mestnih središč slovensko gospodarstvo SPIRIT SLovenija

POVEZAVA: http://data.si/blog/2016/10/05/energetsko-pogodbenistvo-priloznosti-za-slovensko-gospodarstvo-lokalne-skupnosti-in-industrijo/