O-STA

Prijave na brezplačne 9. Dneve podjetništva so odprte!

Podjetje Data v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana tudi letos organizira 9. Dneve podjetništva. Gre za dvodnevni dogodek, namenjen vsem podjetnikom, ki so v podjetniškem svetu že pravi "prekaljeni mački", in vsem drugim interesentom, od dijakov in študentom do upokojencev, ki jih zanima podjetniško udejstvovanje, poslovanje, samostojna podjetniška pot, kako z neko idejo (ali celo hobijem) prodreti na trg, si zagotoviti mesto nad konkurenco ter kako jo na trgu uspešno prodajati in od tega imeti zaslužek, od tega - živeti.

Povezava do prijave na brezplačni dogodek: http://data.si/9-dnevi-podjetnistva/

Prvi dan, v torek, 8. 11., bomo govorili o vseh priložnostih in nevarnostih sodobne spletne prodajne in transparentnosti trga, na mini panelu pa bo govora enem pomembnejših področij, ki ga podjetja vse prevečkrat zanemarjajo, to je podpora izboljševanju poslovnih procesov, v zvezi s tem pa bodo omenili tudi nov razpis za mala in srednja podjetja. Beseda bo tekla tudi o tem, zakaj je pomembno to, kako in na kakšen način komuniciramo in brusimo svoja komunikacijska orodja ter o tem, kako na znanstveni način napovedati podjetnikovo prihodnost. Dotaknili se bomo tudi dela v tujini in s tem povezanih obdavčitev ter napotenih delavcev na delo v tujino.

Drugi dan, v sredo, 9. 11., se bomo uvodoma podali na nove trge, še vedno govorili o prodaji, ter o podjetniških idejah in tem, kako jih zaščititi. Govorili bomo tudi o tem, kako pomemben je prvi vtis, ko spoznavamo nove poslovne priložnosti, sodelovali pa boste lahko tudi na okrogli mizi na temo evropskih sredstev za podjetnike. Drugi dan tega brezplačnega dvodnevnega dogodka, ki ga podjetniki in vsi bodoči podjetniki nikakor ne smete zamuditi, bomo zaključili z vedno aktualnim digitalnim marketingom.

Ne pozabite, na dogodku boste ob skodelici kave lahko razširili svojo mrežo poznanstev in bodočih poslovnih partnerjev!