O-STA

Brali ste o denarnem nadomestilu za brezposelnost, UTD in katastrskem znesku

Kot je ob sobotah v navadi, danes pregledujemo, kaj vas je pretekli teden najbolj zanimalo in brali ste, presenetljivo ...

izobraževanje

Zaključna bilanca za leto 2016

Tudi podjetniki, ki ste se odločili za samostojno vodenje knjigovodstva, morate ob koncu poslovnega leta pripraviti bilanco stanja in izkaz uspeha.

Več informacij

... o denarnem nadomestilu za brezposelnost!

Denarno nadomestilo se prve tri mesece izplačuje v višini 80 odstotkov od osnove, v nadaljnjih devetih mesecih pa v višini 60 odstotkov od osnove. Po izteku tega obdobja se denarno nadomestilo izplačuje v višini 50 odstotkov od osnove.

Prijava na delavnico

Najnižji znesek denarnega nadomestila ne sme biti nižji od 350 evrov, najvišji pa ne višji od 892,50 evra.

Brali ste o denarnem nadomestilu za brezposelnost, UTD in katastrskem znesku!

Klikni in deli

Več si lahko preberete v Najvišji in najnižji znesek denarnega nadomestila za brezposelnost.

Prijava na delavnico

Ali veste tudi, da bi morebitna uvedba univerzalnega temeljnega dohodka pomenila ukinitev denarnega nadomestila za brezposelnost? Berite dalje.

Brali pa ste tudi o višini zneska za UTD!

Da je v Sloveniji mogoče uvesti univerzalni temeljni dohodek (UTD), ki bi vsakemu Slovencu na račun odprave 16 socialnih transferjev omogočal prejemanje 300 evrov mesečno, je zapisano črno na belem. Katerih 16 nadomestil bi se z uvedbo koncepta UTD ukinilo? Preverite v Vsakemu Slovencu 300 evrov in 16 dodatkov manj?

Potrebujete finančno svetovanje?
Obrnite se na naše strokovnjake.
Za ponudbo pokličite na 01 600 15 30 ali pišite na data@data.si.

Kmetje, pozor!

Zanimala vas je tudi višina zneska katastrskega dohodka. Zelo pomembno je, da se kmetje z novimi zneski seznanijo prej, vsekakor pa pred koncem oktobra 2016, ko še imajo možnost izbirati način obdavčitve za naslednje leto!

Prijava na delavnico

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Gospodarstvo Kadri Marketing Podjetniške novice Podjetništvo Ustanovitev d.o.o. Ustanovitev podjetja Ustanovitev s.p. Zanimivosti

Oznake Avtorski članki beremo DATO bralci novic brali ste Datina lestvica branosti DATINE novice denarno nadomestilo za brezposelnost novice za podjetnike Podjetniške novice pregled člankov UTD

POVEZAVA: