O-STA

9. Dnevi podjetništva: Procesni vavčer za razvoj in konkurenčnost

Pred kosilom boste lahko na 9. Dnevi podjetništva prisostvovali na mini panelu z naslovom Procesni vavčer za razvoj in konkurenčnost.

Se vidimo v torek, 8. novembra, ob 11.15, v Tehnološkem parku?

Pridružite se nam lahko prav vsi - podjetniki, študenti in vsi drugi, ki nameravate enkrat vstopiti v podjetništvo, saj se uspeh skriva prav v podjetniškem znanju.

Program in prijava na 9. Dneve podjetništva

Javna agencija SPIRIT Slovenija spodbuja podjetništvo ter razvoj in inovativnost v slovenskem gospodarstvu.

Eno pomembnejših področij, ki ga podjetja vse prevečkrat zanemarjajo je podpora izboljševanju poslovnih procesov, zato bo agencija ponovno objavila razpis Procesni vavčer 2016/2017. Poslovno okolje je dinamično in se neprestano spreminja, na te spremembe pa se mora podjetje odzvati hitro, če želi ostati konkurenčno. Okoreli in neučinkoviti poslovni procesi "dušijo" podjetja. Zato so pomembne stalne izboljšave poslovnih procesov, ki imajo za posledico zniževanje stroškov podjetja, skrajševanje porabljenega časa za izvedbo aktivnosti, dvig kakovosti proizvodov oz. storitev, večje zadovoljstvo zaposlenih,... Naloga vsakega vodstva podjetja bi tako morala biti, da strmi k stalnim izboljšavam poslovnih procesov v podjetju.

Pred kosilom boste lahko na 9. Dnevi podjetništva prisostvovali na mini panelu z naslovom Procesni vavčer za razvoj in konkurenčnost.

Klikni in deli

O tem bosta, poleg podjetja, ki je s poslovnimi procesnimi izboljšavami že doseglo vidne rezultate, z udeleženci spregovorila mag. Dušan Gošnik iz podjetja 3ZEN, sistematične izboljšave in inoviranje ter Irena Meterc z javne agencije SPIRIT Slovenija.

Program in prijava na 9. Dneve podjetništva

Kdo bo predaval?

Mag. Dušan Gošnik ima več kot desetletne izkušnje v gospodarstvu kot vodja projektov na področju inoviranja v razvoju, proizvodnji izdelkov in optimizacije procesov v mednarodnem okolju. Od leta 2008 dalje se profesionalno ukvarja z izobraževanjem in svetovanjem na trgu in v podjetjih s področja projektnega managementa in vitkosti. Pri Mednarodnem združenju za projektni management IPMA je IPMA-CSPM (certificirani senior projektni manager). Prav tako je pri IPMA tudi mednarodno certificiran presojevalec za projektno odličnost IPMA-PMA. Je magister poslovodenja in organiziranja ter magister strojništva. Kombinacija tehničnih znanj in znanj s področja managementa, se je izkazala kot odlična povezava za prenos znanj. Je tudi ustanovni in aktiven član Strokovnega društva za operativno odličnost Slovenije.

Irena Meterc pa je že več kot 15 let vključena v razvoj in vodenje programov, namenjenih spodbujanju podjetništva in inovativnosti, v letošnjem letu pa je v javni agenciji SPIRIT Slovenija prevzela vodenje sektorja za spodbujanje podjetništva, inovativnosti in tehnološkega razvoja. Vsa leta je v stiku z malimi in srednjimi podjetji ter ima izkušnje s svetovanjem podjetjem in potencialnim podjetnikom. Sodeluje v mešanih delovnih medresorskih skupinah za razvoj novih podpornih storitev za podjetja in je članica v različnih nacionalnih ocenjevalnih komisijah.

Prijave se hitro polnijo, zato pohitite s prijavo!

Število mest je omejeno, udeležba na vseh 12 predavanjih pa je brezplačna!

Program in prijava na 9. Dneve podjetništva

Aktivnost sofinancirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Podjetniške novice

Oznake 9. Dnevi podjetništva Avtorski članki konkurenčnost mini panel Procesni vavčer razvoj SPIRIT Sloenija transparentnost

POVEZAVA: