O-STA

Synology je predstavil Surveillance Station 8.0 Beta

Posodobljena različica rešitve za nadzor prinaša učinkovit odjemalec in prilagodljiv način za nadomestno delovanje, ki vas bosta navdušila.

Ljubljana, 28.10.2016 - Proizvajalec strežnikov NAS Synology Inc. je predstavil nadgradnjo rešitve za nadzor Surveillance Station. Pri tem vabi vse zainteresirane uporabnike, da se pridružijo programu testiranja beta različice Surveillance Station 8.0. Dragocene povratne informacije in predlogi, bodo vključeni v uradni izid rešitve.

"Surveillance Station 8.0 Beta uporabnikom prinaša nov in učinkovit odjemalec in preprost način nastavitve nadomestnega načina delovanja v CMS (centralnem sistemu upravljanja)," je izjavil Jonathan Wang, produktni vodja pri Synology Inc. "Rešitev Synology Surveillance Station od sedaj kaže povsem nov obraz, uporabniki bodo navdušeni nad spoznanjem, kako preprosto je z novimi lastnostmi rešitve prilagoditi nadzor. Podpira več novih kodekov, vmesnik za pregledovanje posnetkov v živo se samodejno nastavlja, na voljo pa je tudi nabor orodij drugih proizvajalcev za inteligentno analizo posnetkov."

Nove lastnosti Surveillance Station 8.0 Beta vključujejo:

  • Odjemalec Surveillance Station: Poleg pregledovanja živih posnetkov in upravljanja s kanali znotraj brskalnika, lahko sedaj uporabniki namestijo odjemalec Surveillance Station in se osvobodijo omejitev, ki jih prinašajo spletni brskalniki. Tako bodo izkoristili dvakrat hitrejši prenos živih posnetkov, zagon glede na urnik prednastavljenih vklopov in uživali v kakovostnejših živih posnetkih.
  • Večkanalno predvajanje: Podpira samodejno ali ročno nastavljanje ločljivosti na osnovi velikosti okna ali dogodka, ki ga spremlja. Tako varčuje s porabo pasovne širine1 pri prenosu več kanalov hkrati.
  • Napredna pravila: Za še boljšo avtomatizacijo sistema nadzora so podprta naprednejša pravila za sprožanje dogodkov. S prilagodljivo rabo logičnih operatorjev in več hkratnih dogodkov, je možno sprožiti začetek akcije, ko so izpolnjeni vsi ali le posamezni prednastavljeni kriteriji.
  • Samodejni nadomestni način delovanja: Uporabniki lahko v CMS-u Surveillance Station 8.0 Beta aktivirajo prilagodljiv nadomestni način delovanja. Omogoča nespremenjeno strukturo nadzora z minimalnim časom nedelovanja, manj potrebnih strežnikov in nižje stroške delovanja in upravljanja.
  • Novi kodeki: Surveillance Station 8.0 Beta sedaj podpira kodek H.265, ki podpira večjo izbiro različnih kamer in obenem omogoča tako spremljanje v živo, kot snemanje posnetkov ob 25% manjši zasedenosti pasovne širine in ob višjih hitrostih. Podprti so tudi kodeki H.264+ proizvajalca Hikvision in Smart Stream proizvajalca ZAVIO.
  • Nadgradnja strojne programske opreme (firmware) VS360HD: Nadgradnja strojne programske opreme za videonadzorni strežnik VS360HD omogoča prosto povezovanje uporabnikov na strežnik NAS in upravljanje skoraj vseh funkcij rešitve Surveillance Station. Podprte so tudi povezave QuickConnect ID in HTTPs, ki omogočajo preprost dostop do rešitve Surveillance Station od koderkoli.

Za več informacij o Surveillance Station 8.0 Beta, prosimo obiščite https://www.synology.com/beta/2017_SurveillanceStation_80_beta.

Dosegljivost

Rešitev Synology Surveillance Station 8.0 beta je na voljo za prenos na DSM spletni strani. Za več informacij o združljivosti z DSM, namestitvijo paketa in združljivih modelih, prosimo obiščite: https://www.synology.com/beta/2017_SurveillanceStation_80_beta.

1. Prihrani lahko do 85% pasovne širine z zmanjšanjem ločljivosti s 1080p na 480p. Testirano v okolju H.264 10FPS.

2. Rezultati lahko varirajo glede na testno okolje. Več podatkov dobite na uradni spletni strani H.265.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si