O-STA

Oracle Digital Day 2016 za uspešno digitalno transformacijo

Tehnologija prinaša v naš vsakdan številne prednosti in nam lajša življenja, v poslovnem svetu pa poenostavlja delovne procese. Da digitalna transformacija postaja dejstvo in ne zgolj "modna muha", se zavedajo v izredno hitro rastočem ameriškem informacijsko tehnološkem podjetju Oracle. Slednje je s svojimi storitvami in rešitvami v Sloveniji prisotno že preko 20 let, 9. novembra pa bo med 9.00 in 13.00 uro v hotelu Radisson Plaza potekala konferenca "Oracle Digital Day 2016". Na dogodku v Sloveniji bodo predstavili učinkovite, varne, hitrejše, cenejše rešitve in storitve v oblaku za podjetja različnih velikosti in potreb.

Dogodek se bo odvijal v luči digitalne transformacije poslovnih sistemov in izpostavil rešitve za učinkovite poslovne sisteme tako na ravni tehnoloških sprememb kot tudi organizacijskega upravljanja. Vse z namenom boljše poslovne učinkovitosti, ki podjetjem lahko pomaga pri delu v oblaku, pri mobilnih rešitvah, upravljanju z masovnimi "Big Data" podatki in upravljanju z družbenimi omrežji. Digitalna transformacija pomeni prihranek denarja, večjo učinkovitost, hitrejše delovne procese in rast. Digitalizacija in oblačne rešitve prinašajo večjo produktivnost in boljše upravljanje tako v IT sektorju kot tudi financah, upravljanju s človeškimi viri, v prodaji in razvojnih oddelkih. Praktično vsako podjetje je lahko s povezovanjem v oblaku bolj učinkovito, zato pa potrebujejo ustrezno infrastrukturo in platforme. Kar velja za Infrastrukturo kot storitev (IaaS), ne velja nujno za platformo kot storitev (PaaS) ali za programsko opremo kot storitev (SaaS). Ker je Oracle edini na svetu, ki ponuja storitve v oblaku na vseh treh nivojih in je vodilno podjetje v transformaciji dela v oblaku, ponuja znanje in informacije za posamezne poslovne odločitve.

Novosti iz sveta digitalizacije nam bo v kratkem torej predstavilo podjetje, ki v enem dnevu naredi 50 milijard oblačnih transakcij za preko 27 milijonov uporabnikov v 19 podatkovnih centrih po svetu.