O-STA

Red Orbit nominiran za tri nagrade na tekmovanju Google Premier Partner Awards 2016

Red Orbit je kot najuspešnejša agencija v regiji na tekmovanju Google Premier Partner Awards 2016 nominiran za kar 3 nagrade. Za zmago se poteguje v kategorijah Search Performance Award 2016, Display Performance Award 2016 in Best Client Story of 2016.

Google bo nagrade v osmih kategorijah podelil najbolj inovativnim in k rezultatom usmerjenim agencijam iz celotne regije EMEA (Europa, Bližnji vzhod in Afrika). Gre za eno največjih in najbolj prestižnih tekmovanj na področju performance marketinga. Nagrade bodo podeljene 5. decembra v Dublinu na Irskem.

Kot pravijo pri Red Orbitu so predpogoj za ta odličen dosežek vsekakor naročniki, ki jim zaupajo in ki verjamejo v rezultate in digitalni marketing. Brez medsebojnega zaupanja in skupne usmerjenosti v rezultate bi bili taki dosežki nemogoči. V vse bolj razvitem in konkurenčnem digitalnem okolju lahko zmaga samo tisti, ki se resnično posveti vsem trem stebrom digitalnega marketinga: vsebini, digitalnim kanalom in analitiki.

Andraž Štalec, direktor Red Orbita, je tudi poudaril, da takšnih rezultatov vsekakor ne bi mogli doseči brez izjemne ekipe Google AdWords strokovnjakov, digitalnih strategov in spletnih analitikov. Prav zato bodo v Red Orbitu še najprej močno vlagali v razvoj ekipe in njihovega znanja.