O-STA

Nove naprave Kyocera ECOSYS

Najnovejša serija barvnih tiskalnikov in večopravilnih naprav bo obogatila napredna pisarniška okolja.

Ljubljana, 3.11.2016 - Korporacija KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavila novo serijo naprav ECOSYS. Večopravilne naprave ECOSYS M5526cdw in tiskalniki ECOSYS P5026cdw, s povečanimi zmogljivostmi in brezžično povezavo, bodo dodatno obogatili napredna delovna okolja.

Vstopni modeli iz Kyocerine ponudbe so namenjeni uporabi posameznikov ali manjših delovnih skupin, ne glede na to, ali jih boste uporabljali doma ali v pisarni. Novi modeli prinašajo kakovost in lastnosti, značilne za serijo izdelkov ECOSYS. Ponujajo inovativno tehnologijo tonerjev, visoko ločljivost, stroškovno učinkovite komponente z dolgo življenjsko dobo in izjemno nizko ceno na izpisano stran.

Serija M5526cdw se ponaša z visoko ločljivostjo 1.200 dpi, ki z visoko kakovostjo tiskanja in ostrimi izpisi slik, zagotavlja profesionalen izgled natisnjenih dokumentov. Z novo tehnologijo tonerjev je povečan barvni spekter, kar zagotavlja, da so natisnjene barve žive in izrazite.

Kot je značilno za vse izdelke ECOSYS, naprave sestavljajo komponente z dolgo življenjsko dobo. Edinstvena Kyocerina zasnova, pri kateri je potrebno menjavati le toner, je zaslužna za nizke stroške tiskanja in majhen vpliv na okolje.

Brezžična Wi-Fi povezava je vključena že standardno in podpira vse sodobne mobilne aplikacije za tiskanje Apple AirPrint®, Mopria in Google Cloud Print. Poleg tega pa serija ponuja tudi aplikacijo Kyocera Mobile Print, ki je namenjena mobilnemu skeniranju in naprednemu tiskanju.

Med drugim, serija ECOSYS M5526cdw ponuja tudi dvostransko skeniranje v enem koraku, predinstalirane tonerje, intuitiven 4,3 palčni zaslon, občutljiv na dotik, in tri-nivojski način obračunavanja barv.

"Nove naprave je mogoče prilagoditi različnim naprednim pisarniškim okoljem," je dejal Georgi Grigorov."Uporabniki bodo cenili odlično kakovost barvnih izpisov in možnosti brezžičnega povezovanja naših novih naprav, medtem ko bodo naši partnerji navdušeni nad zanesljivostjo in majhno obliko naprav, kar bo izdatno poenostavilo upravljanje in logistiko."

Naprave ECOSYS M5526cdw/P5026cdw bodo na voljo v celotni regiji od 1. novembra dalje. Celotno ponudbo novih modelov si oglejte na spletni strani http://www.xenon-forte.si/Novosti/Novosti-Kyocera.

#

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions s sedežem v Osaki na Japonskem, je vodilni proizvajalec rešitev za izpisovanje dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, ki vključuje barvne in črnobele večopravilne naprave in tiskalnike ter široko-formatne naprave. Kyocerini izdelki slovijo po edinstvenih komponentah z dolgo življanjsko dobo, ki zagotavljajo večjo zanesljivost in manj odpadkov. Rezultat pa se kaže v nižjih Skupnih stroških lastništva (TCO) v celotni življanjski dobi naprav.

Ponudba podjetja KYOCERA Document Solutions pa se ne konča s strojno opremo. Celovita paleta poslovnih aplikacij in svetovalnih storitev omogoča uporabnikom, z optimizacijo in upravljanjem delovnih tokov dokumentov, izkoristiti poln potencijal strojne opreme.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, vodilnega proizvajalca visokotehnološke keramike in povezanih izdelkov, ki vključujejo telekomunikacijsko opremo, sestavne dele za polprevodniške izdelke in elektronske komponente.V fiskalnem letu, ki se je zaključil 31. marca 2015 je korporacija Kyocera zabeležila 11,7 milijarde UER neto prodaje.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si