O-STA

Kyocera Document Solutions prejela naziv "Major Player" v raziskavi IDC MARKETSCAPE: Worldwide Document Services 2016

Ljubljana, 7. november 2016 - Korporacija KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je v zadnji raziskavi IDC MarketScape: Worldwide Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessment*, prejela naziv "Major player".

IDC MarketScape ocenjuje zmogljivosti in poslovno strategijo ponudnikov na globalnem trgu storitev za upravljanje delovnih tokov dokumentov. Osredotočajo se na zmožnosti ponudnikov zagotoviti strankam orodja za povečanje vrednosti, avtomatizacijo delovnih tokov in optimatizacijo procesov.

Z analizo poteka delovnih tokov pri strankah, KYOCERA Document Solutons zagotavlja optimalne dokumentne rešitve za avtomatizacijo dela z dokumenti in poenostavitev procesov v različnih industrijskih vejah.

Bogate izkušnje si je Kyocera nabrala z zagotavljanjem rešitev, ki ustrezajo strankam različnih velikosti in vrst. Od operativnih oddelkov, ki se ukvarjajo z obdelavo procesov in računovodstvom, kjer ročno vnašajo podatke v standardizirane predloge ali sisteme, do posebnih gospodarskih panog, kot so na primer proizvodnja, finance, zdravstvo ali pravne pisarne.

Kot so zapisali v poročilu IDC MarketScape: "Kyocera izkorišča tehnologijo za nadgradnjo svoje ponudbe Celovite dokumentne rešitve in za vertikalno širitev profesionalnih svetovalnih storitev." Poročilo tudi poudarja, da ima "Kyocera močan portfolio rešitev in si prizadeva za razvoj lastnih tehnologij,hkrati pa podpira tudi rešitve partnerjev."

"Poleg vse večje digitalizacije in globalizacije se podjetja spopadajo z vse večjo konkurenco. V teh razmerah postaja obdelava in upravljanje dokumentov vse bolj zapleteno. Zato bo v bodoče ključnega pomena za obstoj podjetij poenostavitev celotnih delovnih tokov dokumentov," je izjavil Ryuzo Morita, direktor KYOCERA Document Solutions Inc. in generalni direktor oddelka Corporate Strategy Planning Division. "Storitve avtomatizacije in optimizacije dokumentnih delovnih tokov se širijo v podjetjih, še posebej v Evropi in Severni Ameriki, toda potrebe naraščajo povsod po svetu, še posebej med manjšimi in srednje velikimi podjetji. V Kyoceri širimo kanale za podporo na različnih področjih, vsekakor pa si bomo še naprej prizadevali karseda kakovostno zadovoljiti naše stranke."

*IDC MarketScape Worldwide Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessment (September 2016, IDC #US40994416)

#

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions s sedežem v Osaki na Japonskem, je vodilni proizvajalec rešitev za izpisovanje dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, ki vključuje barvne in črnobele večopravilne naprave in tiskalnike ter široko-formatne naprave. Kyocerini izdelki slovijo po edinstvenih komponentah z dolgo življanjsko dobo, ki zagotavljajo večjo zanesljivost in manj odpadkov. Rezultat pa se kaže v nižjih Skupnih stroških lastništva (TCO) v celotni življanjski dobi naprav.

Ponudba podjetja KYOCERA Document Solutions pa se ne konča s strojno opremo. Celovita paleta poslovnih aplikacij in svetovalnih storitev omogoča uporabnikom, z optimizacijo in upravljanjem delovnih tokov dokumentov, izkoristiti poln potencijal strojne opreme.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, vodilnega proizvajalca visokotehnološke keramike in povezanih izdelkov, ki vključujejo telekomunikacijsko opremo, sestavne dele za polprevodniške izdelke in elektronske komponente.V fiskalnem letu, ki se je zaključil 31. marca 2015 je korporacija Kyocera zabeležila 11,7 milijarde UER neto prodaje.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si