O-STA

Vremenska napoved: v Portorožu bo 80°C

Čaka nas dolgo obdobje toplega zimskega vremena. V notranjosti Slovenije sneg in megla, na obali prijetno sonce. V Portorožu pričakujemo sončno vreme in okoli 80 stopinj Celzija. Ne verjamete? Pridite in se prepričajte v Sauna Parku LifeClass Portorož.

Kot so sporočili z recepcije Term Portorož bo osvežujoč veter zapihal le v nekaterih od 7 različnih savn na 1000m2. Edinstvene Terme na morju prinašajo v prihajajočem mesecu več zdravilnih učinkov, ki bodo še posebej izraziti v termalnem Pramorju. Medtem ko bo v notranjosti nekoliko več megle, bo v Sauna Parku prevladovalo mešano doživetje. Nekaterim bo bolj ugajalo razvajanje, drugim sprostitev utrujenih mišic, morda se boste odločili za rituale.

Podoživite Mediteransko pravljico in sprostite mišice s posebnimi rituali. Za dodatno razstrupitev telesa pred polnimi, obloženimi decembrskimi mizami se prepustite Fit & Detox ritualu ali pa se odločite za nekaj povsem novega, za pilinge, obogatene z eteričnimi olji mediteranskih zelišč, v edinstveni solni savni. Zagotavljamo vam toplejši zaključek dneva, ob šibki burji na Obali pa prijetnejši povratek v vremensko spremenljivo notranjost Slovenije.

Več o savna ritualih v Termah Portorož in Saunovemberu si lahko preberete na www.lifeclass.net.