O-STA

Romana Krajnčan na samosvoji poti s Čarobnim taxijem predstavlja novo pesem in videospot

Pesem vabi na potovanje, ki nič ne stane in prinese največje zadovoljstvo - potovanje vase, v svoje srce!

"Čarobni taxi je prispodoba za notranji navigator, ki te pelje kamor koli želiš, če le znaš prisluhniti svojemu srcu in imaš pogum, da spoznavaš svoje najgloblje želje in strasti. " pravi Romana. Romana je posnela tudi videospot, v katerem nastopata najbolj vroča mlada plesalca na sceni; Žigan Krajnčan in Gašper Kunšek.

"Čarobni taxi me je pripeljal v moje rojstno mesto Tržič. Mesto mojega otroštva. Nanj me vežejo lepi spomini, pa tudi žalostni...pa vendar globoko v sebi verjamem ...in upam... mesto se prebuja in z njim se prebujamo tudi ljudje. Treba je živeti in ne buden spati !" pravi Romana.

Poglejte si videospot na povezavi https://youtu.be/iv6tW3H-FXU

Režiser videospota je vsestranski umetnik Kristijan Krajnčan, ki je med drugim prejemnik letošnje prve nagrade za scenarij Cinephilia Productions Lab & Arab Film Festival v Rotterdamu in obenem tudi mednarodno priznani glasbenik- virtuoz na bobnih in violončelu.

"Ujeli smo še lepo vreme, snemalna ekipa je bila mlada, entuziastična, odlično vzdušje je pripomoglo, da sem se popolnoma sprostila in zlila z mestom."dodaja Romana, ki je sama tudi producentka projekta.

Avtorji pesmi, ki jo boste kmalu slišali na radijskih postajah so Lojze Krajnčan, Gašper Tič in Romana Krajnčan. V živo lahko Romano ujamete z Romana Krajnčan Kvartetom, s katerim izvaja ROMANČICE- pesmi za dušo.

" Po našem celovečernem koncertu v Mariboru sta pristopili dve dami, čestitali in vprašali kdaj bosta lahko naslednjič slišali te čudovite ROMANČICE. Vsi z glasbeniki smo se spogledali... zasmejali in od takrat naprej prevzeli ROMANČICE ...na vajah, na koncertih in za nove skladbe, ki nastajajo. Tako se več ne obremenjujem ali so pesmi, ki jih izvajamo šanson ali jazz ali popevka ali uglasbena poezija....so ROMANČICE, polne ljubezni, življenjskih zgodb in erotike... in to v najrazličnejših glasbenih oblikah", pravi Romana.

Romana Krajnčan Kvartet sestavljajo:

- Romana Krajnčan - vokal

- Gregor Ftičar - klavir

- Dominik Krajnčan - trobenta

- Goran Rukavina - kontrabas

ter gost

- Kristijan Krajnčan - bobni

Poslušajte pesem s spodnje povezave:

https://we.tl/Yb5k3KILGN

Skladba je posneta v studiu GRP, tonski mojster: Primož Grašič, glasbeni producent: Lojze Krajnčan

Romana razkriva pozitivno naravnanost pesmi:

"Dolgo so se medile pesmi, ki so jih zame napisali meni ljubi slovenski pesniki in skladatelji in potrebovala sem pravo žensko zrelost , da sem jih ponotranjila in samozavest, da jih delim v pristnem stiku s poslušalci", dodaja Krajnčanova, "Kreativnost je moj način življenja. Čarobni taxi se je pripeljal ob pravem času", pravi vedno nasmejana Romana.

Romano poiščite na Facebooku:

https://www.facebook.com/romana.krajncan/?fref=ts

Za več informacij se nam oglasite na mail;

dallasPR@dallasslo.si

alenka.lahajnar@marsmusic.si

+386 1 200 76 60

www.facebook.com/dallas.si

www.facebook.com/Mars.Koncerti

https://www.facebook.com/mars.koncerti.9

www.facebook.com/DallasMusicShopSlovenia

Twitter: https://twitter.com/DallasRecordsSI

Fotografije: David Bole