O-STA

Nove ČB večopravilne naprave Kyocera

Ljubljana, 11. november 2016 - KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavila novo serijo črnobelih večopravilnih naprav ECOSYS. Model Kyocera ECOSYS M2640idw, z brezžično povezavo v standardni konfiguraciji in bogatim izborom naprednih funkcij, vključno s programsko platformo HyPAS, bo obogatila delovna okolja v manjših in srednje velikih podjetjih.

Izdelki vsebujejo značilne lastnosti in kakovost, ki odlikuje Kyocerino serijo ECOSYS, vključno z inovativno tehnologijo tonerja, zanesljivimi komponentami z dolgo življenjsko dobo in nizko ceno izpisov. Nova serija ECOSYS naprav ponuja visoko ločljivost 1.200 dpi, ki zagotavlja kakovost izpisov za profesionalni izgled dokumentov in ostre slike.

Naprave so kompaktno oblikovane in so namenjene za uporabo v majhnih do srednje velikih podjetjih. Primerne so za uporabo znotraj omrežne infrastrukture korporacij in jih lahko uporablja več uporabnikov hkrati, saj ponujajo vrhunsko omrežno integracijo in varnostne funkcije. Zato so idealne tudi za manjše do srednje velike delovne skupine, ki potrebujejo hitre in varne možnosti skeniranja in kopiranja, kakovostne izpise, faksiranje ter celovit nabor pisarniških funkcionalnosti.

Po zaslugi hitrega procesorja, hitrosti skeniranja in tiskanja ter hitrega bujenja, so naprave zelo zmogljive in primerne tudi za zahtevnejše uporabnike, ki tiskajo bolj kompleksne in večje količine dokumentov. Z enoto za dvostransko skeniranje v enem prehodu s hitrostjo 40 strani na minuto pa so večopravilne naprave sposobne podpreti tudi vse naloge digitalizacije vstopnih dokumentov v podjetju.

Nova serija Kyocerinih A4 črnobelih naprav je prva, ki že v standardni konfiguraciji ponuja brezžično integracijo in podporo za vse trenutno najbolj aktualne programe za mobilno tiskanje, vključno z Apple AirPrint, Mopria in Google Cloud Print. Za mobilno skeniranje in napredne naloge mobilnega tiskanja imajo naprave nameščeno tudi popularno aplikacijo Kyocera Mobile Print.

#

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions s sedežem v Osaki na Japonskem, je vodilni proizvajalec rešitev za izpisovanje dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, ki vključuje barvne in črnobele večopravilne naprave in tiskalnike ter široko-formatne naprave. Kyocerini izdelki slovijo po edinstvenih komponentah z dolgo življanjsko dobo, ki zagotavljajo večjo zanesljivost in manj odpadkov. Rezultat pa se kaže v nižjih Skupnih stroških lastništva (TCO) v celotni življanjski dobi naprav.

Ponudba podjetja KYOCERA Document Solutions pa se ne konča s strojno opremo. Celovita paleta poslovnih aplikacij in svetovalnih storitev omogoča uporabnikom, z optimizacijo in upravljanjem delovnih tokov dokumentov, izkoristiti poln potencijal strojne opreme.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, vodilnega proizvajalca visokotehnološke keramike in povezanih izdelkov, ki vključujejo telekomunikacijsko opremo, sestavne dele za polprevodniške izdelke in elektronske komponente.V fiskalnem letu, ki se je zaključil 31. marca 2015 je korporacija Kyocera zabeležila 11,7 milijarde UER neto prodaje.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si