O-STA

Bi želeli s 1. 1. 2017 imeti registrirano podjetje? To lahko uredite vnaprej, že zdaj!

Komentarji so izklopljeni za Bi želeli s 1. 1. 2017 imeti registrirano podjetje? To lahko uredite vnaprej, že zdaj!

Bliža se konec leta in s tem se pri bodočih podjetnikih večkrat pojavi vprašanje oziroma predvsem želja, da bi imeli registrirano podjetje s prvim dnem novega leta. To je seveda možno, vendar je to treba urediti prej. To velja za s. p., medtem ko za d. o. o. predvidenega datuma registracije podjetja ne moremo 100 odstotno garantirati, saj je datum ustanovitve d. o. o. odvisen od odločitve registrskega sodišča.

izobraževanje

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Registracija podjetja še nikoli ni bla lažja!

Več informacij

Imate željo po podjetništvu, dobro idejo in voljo za ustanovitev podjetja? Potem vas vabimo na VEM točko DATA, kjer postopek registracije želene oblike podjetja uredite hitro, enostavno in brezplačno. Skozi postopke vas vodijo Datini izkušeni podjetniški svetovalci.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Pred začetkom postopka ustanovitve podjetja se morate odločiti, kakšno organizacijsko obliko boste uporabljali pri poslovanju. Preverite razlike v odgovornostih in stroški med s. p. in d. o. o. ter kdaj lahko odprete popoldanski s. p.

Datum vpisa: vplivate lahko le na datum vpisa s. p.

Če ustanavljate s. p., lahko predlagate datum, ko želite biti vpisani v Poslovni register Slovenije (PRS). Datum vpisa lahko predlagate za en dan vnaprej in največ tri mesece vnaprej. S. p. si dan registracije podjetja tako lahko ureja popolnoma sam in glede na svoje želje.

Postopek registracije podjetja je na VEM točki brezplačen. Rezervirajte termin!

Bogdana Rejc, Data

Pri ustanovitvi družbe pa datuma vpisa ne morete predlagati. Referenti VEM točke DATA po elektronski poti pošljejo vso podpisano dokumentacijo (Akt o ustanovitvi/Družbeno pogodbo, Sklep o imenovanju zastopnikov in Sklep o določitvi poslovnega naslova) na registrsko sodišče. Če je z vlogo vse v redu, je podjetje registrirano v približno 7 dneh.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Bliža se konec leta in s tem se pri bodočih podjetnikih pojavlja želja, da bi imeli registrirano podjetje s prvim dnem novega leta.

Klikni in deli

Kaj še morate vedeti ob ustanovitvi podjetja?

Ob dejstvu, da boste imeli v prihodnosti registrirano podjetje, pa mora vsak bodoči podjetnik razmisliti in se dobro odločiti tudi o naslednjih temah:

Smo v vas prebudili željo po podjetništvu? Registracija želene oblike podjetja, s. p. ali d. o. o., je na VEM točki DATA brezplačna, hitra in enostavna! Pokličite naše podjetniške svetovalce na 01 600 1530 ali jim pišite na data@data.si ter se dogovorite za individualni termin!

Vir: eVem

Prijava na brezplačno izobraževanje

Aktivnost se izvaja v okviru projekta "VEM 2016 in 2017", ki ga financirajo SPIRIT Slovenija, Javna agencija, RS, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropski sklad za regionalni razvoj.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Gospodarstvo Podjetniške novice Podjetništvo Ustanovitev d.o.o. Ustanovitev podjetja Ustanovitev s.p.

Oznake Avtorski članki prispevki registracija podjetja registrirano podjetje samostojni podjetnik socialno zavarovanje strošek s. p. ustanovitev s.p.

http://data.si/blog/2016/11/14/bi-zeleli-s-1-1-2017-imeti-registrirano-podjetje-to-lahko-uredite-vnaprej-ze-zdaj/

POVEZAVA: http://data.si/blog/2016/11/14/bi-zeleli-s-1-1-2017-imeti-registrirano-podjetje-to-lahko-uredite-vnaprej-ze-zdaj/