O-STA

Synology je objavil izid VPN Plus beta

Zmogljivo in intuitivno upravljanje zasebnega omrežja

Ljubljana, 15. november 2016 - Synology je objavil novo rešitev - VPN Plus, ki omogoča podjetjem in domačim uporabnikom postavitev zmogljive VPN rešitve, nameščene na lastni infrastrukturi. Rešitev je namenjena usmerjevalnikom Synology. Odlikujejo jo intuitivna uporabniška izkušnja, enostavno delovanje ter bogata izbira orodij za podrobne nastavitve in spremljanje dostopa.

"V preteklosti je bila postavitev robustnega strežnika VPN običajno predraga in prezapletena za postavitev v manjših podjetjih. Odkar vse več zaposlenih opravlja delo tudi od doma in je varnostnih groženj vse več, se podjetja vse bolj zavedajo pomena spletne varnosti. Synologyjev namen je z rešitvijo VPN Plus zagotoviti uporabnikom preprost način namestitve in enostavno uporabniško izkušnjo, ki bo omogočila podjetjem zavarovati svoje podatke, brez da bi morali za to zapraviti celo premoženje." je izjavila Sabrina Chen, produktna vodja pri Synology Inc.

VPN Plus, med drugim, prinaša:

Ÿ Hitro in preprosto storitev VPN za vsa okolja: VPN Plus, po zaslugi odjemalcev za Windows, Linux in iOS, predstavlja novo Synology SSL VPN storitev, ki vključuje optimizirano delovanje, izboljšano zasebnost in preprosto namestitev. Podpora za večje število protokolov, kot so SSTP, OpenVPN, PPTP, in L2TP/IPSec, omogoča integracijo VPN Plus v vsa okolja.

Ÿ Preprost za uporabo - WebVPN ne potrebuje odjemalca: S pomočjo WebVPN lahko omrežni administratorji centralizirajo dostope do vseh internih spletnih storitev in intranetov. V primeru, da zaposleni želi dostopiti do kateregakoli sistema lokalnih virov, lahko preprosto odpre spletni brskalnik in uporabi WebVPN rešitev za dostop do storitve - varno in preprosto - brez nameščanja posebnega VPN odjemalca na svoj računalnik.

Ÿ Vizualizacija in optimizacija upravljanja omrežja: VPN Plus prinaša obširen nabor orodij za upravljanje in spremljanje, s katerimi lahko administratorji v podjetjih in uporabniki doma nastavljajo pravice dostopa, omejujejo pretok posameznim uporabnikom ter odpravljajo težave na omrežju.

Dosegljivost

VPN Plus je na voljo v beta različici za testiranje na Synology Router RT1900ac. Za več informacij obiščite https://www.synology.com/beta/2017_VPNPlusServer.

Opomba: Napredne lastnosti, kot so Synology SSL VPN, WebVPN in SSTP, lahko po končanem beta testiranju zahtevajo nakup dodatnih posebnih licenc.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si