O-STA

Telekom Slovenije ponudbo storitev za dom dopolnjuje s ponudbo elektrike

Ljubljana, 16. novembra - Telekom Slovenije, ki uporabnikom v okviru storitev za dom že zagotavlja vse komunikacijske storitve, kot so internet, televizija in telefonija, je svojo ponudbo razširil še s storitvijo elektrike. Telekom Slovenije storitev elektrike ponuja po izjemno konkurenčnih cenah, v okviru akcijske ponudbe pa svojim uporabnikom omogoča tudi do dva meseca elektrike brezplačno. Naročniki Telekoma Slovenije, ki storitev elektrike povežejo s fiksnimi oziroma izbranimi mobilnimi paketi, ob tem prejmejo tudi popust na mesečno naročnino paketa. Menjava dobavitelja električne energije je enostavna - z obiskom prodajnega mesta Telekoma Slovenije, od doma prek spleta oz. s klicem na številko 080 8000. Naročniki televizije Telekoma Slovenije pa lahko kot prvi in edini naročniki televizije v Sloveniji storitev elektrike naročijo kar prek televizije oz. BOX-a.

S tem, ko je Telekom Slovenije v svojo ponudbo vključil tudi storitev elektrike, je na enem mestu združil vse storitve za dom. Cene električne energije pri Telekomu Slovenije so izjemno ugodne, pri tem pa bodo prvih šest mesecev v okviru akcijske ponudbe še dodatno znižane.

V Telekomu Slovenije uporabnikom svetujejo, naj elektriko povežejo s paketom Modri, ki vključuje televizijo, internet ter mobilno in fiksno telefonijo, saj jim ta v prvem letu prinaša največji prihranek. Svoje mesečne prihranke lahko uporabniki preverijo z informativnim izračunom na www.telekom.si/elektrika.

Obstoječi naročniki fiksnih paketov, ki se bodo do konca leta odločili za elektriko Telekoma Slovenije, bodo ob vezavi za 24 mesecev poleg drugih ugodnosti prejeli dodatno še en mesec brezplačne elektrike oz. do 40 evrov popusta na račun za elektriko, ob vezavi za 12 mesecev pa en mesec oz. do 20 evrov popusta.

Novi uporabniki, ki bodo pri Telekomu Slovenije do konca leta sklenili naročniško razmerje za paket, ki vključuje fiksni internet, televizijo ali kabelsko TV, ob tem pa se odločili tudi za elektriko Telekoma Slovenije, bodo ob vezavi za 24 mesecev prejeli dva meseca brezplačne elektrike oz. dvakrat do 40 evrov popusta na račun za elektriko, ob vezavi za 12 mesecev pa en mesec brezplačne elektrike oz. do 40 evrov popusta.

Naročniki paketov s fiksnim internetom, televizijo ali kabelsko TV ter naročniki izbranih mobilnih paketov, ki bodo naročili elektriko Telekoma Slovenije, bodo v primeru skupnega računa imeli tudi 1 evro nižjo mesečno naročnino na en naročniški paket, ki ga že uporabljajo.

Cenik električne energije za gospodinjske odjemalce pri Telekomu Slovenije

Elektrika1Akcija 2016 (brez DDV)2Akcija 2016 (z DDV)2Redni cenik (brez DDV)Redni cenik (z DDV)
Manjša tarifa0,02995 €/kWh0,03654 €/kWh0,03495 €/kWh0,04264 €/kWh
Višja tarifa0,05495 €/kWh0,06704 €/kWh0,06595 €/kWh0,08046 €/kWh
Enotna tarifa0,04795 €/kWh0,05850 €/kWh0,05795 €/kWh0,07070 €/kWh

Uporabniki, ki bodo storitve za dom Telekoma Slovenije povezali na način, da se jim bodo obračunavale na eni položnici, bodo s tem pridobili boljši nadzor nad stroški, zmanjšali število položnic in s tem dodatno prihranili.

Poleg navedenih ugodnosti bodo člani Programa zvestobe ob naročilu elektrike Telekoma Slovenije prejeli dodatnih 100 točk ugodnosti, ki jih bodo lahko unovčili za ugodne nakupe izdelkov in popuste.

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko elektriko naročijo hitro in enostavno, brez papirja, tudi prek TV. Uporabniki lahko dobavitelja električne energije zamenjajo tudi prek spleta (www.telekom.si/elektrika), s klicem v Center za pomoč uporabnikom na 080 8000 ali tako, da obiščejo najbližje prodajno mesto Telekoma Slovenije. Za menjavo dobavitelja električne energije potrebujejo račun obstoječega dobavitelja elektrike, ob obisku prodajnega mesta pa še osebni dokument.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.

1 Elektrika Telekoma Slovenije je storitev dobave električne energije za gospodinjstva na območju Republike Slovenije, ponudba velja za fizične osebe. Cenik velja od 16. 11. 2016. Cene ne vključujejo dajatev za uporabo omrežja in prispevkov, predpisanih s strani države.

2 Akcijska cena elektrike velja v prvih 6 mesecih od prvega vklopa storitve. Po preteku akcijskega obdobja se storitev začne zaračunavati po rednem ceniku.