O-STA

Finančni mehanizem za projekte s področja naravnega kapitala

Čez dva tedna se lahko na Ministrstvu za okolje in prostor udeležite seminarja Finančni mehanizem za projekte s področja naravnega kapitala.

izobraževanje

Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Kako do evropskih sredstev? Nekaj namigov vam povemo na brezplačnem seminarju

Več informacij

Človekov obstoj je odvisen od narave, vendar to radi pozabimo. Narava nam daje temeljne gradnike naše družbe: zdrava tla in prst za pridelovanje hrane, surovine za gradnjo hiš in oblačila, svežo vodo in čist zrak.

Prijava na brezplačno izobraževanje

"Vse to je naš naravni kapital", piše Evropska Komisija, ki s predpisi ureja druga področja, denimo podnebne spremembe, kemikalije, industrijske emisije in ravnanje z odpadki. Tudi ti predpisi nam pomagajo ohranjati naravni kapital in ga zaščititi pred onesnaževanjem.

Seminar in njegova vsebina

Seminar v sredo, 30. novembra 2016, organizira LIFE ekipa Ministrstva za okolje in prostor. Pričetek seminarja je ob 9.30v Kongresnem centru Brdo. Delavnica bo sicer potekala v angleškem jeziku, a prevajanje v slovenski jezik bo zagotovljeno.

Na delavnici bosta predstavnika Evropske komisije in Evropske investicijske banke potencialnim upravičencem predstavila nov pilotni finančni mehanizem programa LIFE z imenom Natural Capital Financial Facility (NCFF), njegovo izvajanje in upravičene dejavnosti.

Čez dva tedna se lahko na Ministrstvu za okolje in prostor udeležite seminarja Finančni mehanizem za projekte s področja naravnega kapitala.

Klikni in deli (twitter)

Udeležba na delavnici je brezplačna. Prijave sprejemamo preko spletnega obrazca do 25.11.2016.

Več o seminarju si lahko preberete tukaj.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Gospodarstvo Podjetniške novice Podjetništvo Zanimivosti

Oznake Avtorski članki Finančni mehanizem LIFE Ministrstvo za okolje in prostor naravni kapital

POVEZAVA: http://data.si/blog/2016/11/17/financni-mehanizem-za-projekte-s-podrocja-naravnega-kapitala/