O-STA

Adventno veselje in toplina v Europarku

Že se bliža praznični čas, prav zares pa božične praznike napovejo adventni venčki. Ti nam že sami po sebi prinašajo toplino v dom, seveda pa so še toliko bolj posebni, če nam jih izdelajo naši otroci. Če si želite, da vašo mizo letos krasi adventni venček, ki ga je izdelal vaš malček, ste v četrtek, 24.11. ob 17. uri, vabljeni na osrednji prireditveni prostor v Europarku. Tam se boste v družbi svojih najmlajših odlično zabavali in jim ob pomoči prijaznega osebja Cvetličarne Larisa pomagali pri izdelavi adventnega venčka, ki bo vaše malčke še cel december navdajal s ponosom.

Le dan kasneje, 25.11., pa bo obiskovalce pričakal Europarkov božično-novoletni sejem, na katerem ne bo težko dobiti navdiha in ideje za darila. Do 31.12. bo v bogati ponudbi razstavljalcev prav vsak našel čudovite izdelke za svoje najbližje, pa tudi zase.

December še posebej za najmlajše seveda ne more miniti brez miklavževanja. Tokrat bo dobri Miklavž skupaj z Damjano Golavšek obiskal Europark in tudi z darilci razveselil otroke 2. decembra, ob 17. uri.

Vendar to ne bo vse, kar bo v prazničnem času razveseljevalo najmlajše. V soboto, 10.12., si bodo v izvedbi Pravljičarne lahko ogledali predstavo Gledališča Veverice Mice z naslovom Snežkina skrita želja, v petek, 16.12. ob 17. uri, pa bo Europark obiskal še en dobri mož - Božiček bo v družbi nagajivih škratov z veseljem obdaril vse otroke.

Za brezplačno in čudovito zavijanje daril, kupljenih v Europarku, bo ob predložitvi računa poskrbljeno tudi letos, od 9. do 24. decembra v prvem nadstropju ob stekleni ograji pri prodajalni Jones. Še zadnji decembrski dobri mož, Dedek Mraz, bo otroke razveselil v četrtek, 29.12. ob 16.30. uri, njegov obisk pa bo pospremila nepozabna predstava Stena Vilarja.

Da pa bi letošnji praznični čas za vedno ostal v spominu vaše družine, bo od 5. pa do 11. decembra pred prazničnim gozdom potekalo fotografiranje ob atraktivni praznični dekoraciji.

Prisrčno vabljeni!