O-STA

AV studio med finalisti za najboljše športno sponzorstvo na SPORTO konferenci

Agencija AV studio je bila s projektom interne komunikacijske kampanje za naročnika ELES d.o.o. - PRENAŠAMO ENERGIJO, PRENAŠAMO VREDNOTE, v katero je bilo vključenih več slovenskih vrhunskih športnikov, ki so predstavljali vrednote podjetja, izbrana kot ena izmed sedmih finalistov v izjemno močni kategoriji SPORTO sponsorship award (najboljše športno sponzorstvo). Gre za nagrade za najboljše primere dobre prakse na področju sponzorstev in marketinga v športu, ki jih podeljuje Društvo za marketing Slovenije v sodelovanju s konferenco Sporto od leta 2012.

ELES in AV studio v športnikih našla skupne vrednote

Operater elektroenergetskega sistema ELES se je v zadnjih letih razvil v moderno družbo z enim tehnološko najbolj naprednih omrežij. Da bi svoje vrednote in vizijo kar najbolje predstavili svojim zaposlenim, so z AV studiem pripravili projekt ELES - PRENAŠAMO ENERGIJO, PRENAŠAMO VREDNOTE, v katerem so za ambasadorje izbrali vrhunske slovenske športnike, ki jih ELES tudi sponzorira. Le-ti predstavljajo vrednote - zanesljivost, sodelovanje, vztrajnost, znanje, odgovornost in zavzetost - ki vodijo tudi ELES in zaposlene. S pomočjo vrhunskih športnikov, ki s svojo železno voljo in neskončno energijo navdihujejo ljudi, sta ELES in AV studio te vrednote približala in utrdila tudi v zaposlenih.

Prijavljeni projekti iz različnih držav

Prav v kategoriji najboljšega športnega sponzorstva, v kateri je bil finalist tudi AV studio, je bilo največ prijavljenih projektov in sicer 23. Za nagrade so se lahko potegovali prijavitelji iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore in Makedonije, podelili pa so jih na slavnostni večerni prireditvi 17. novembra. Projekte je ocenjevala mednarodna žirija z uveljavljenimi strokovnjaki.