O-STA

Novinarska konferenca pred evropskim tekmovanjem v poklicnih spretnostih EuroSkills 2016

Center RS za poklicno izobraževanje Vas vljudno vabi, da se udeležite novinarske konference pred evropskim tekmovanjem v poklicnih spretnostih EuroSkills 2016, ki bo potekala

v četrtek, 24.11.2016, ob 16.00,
na Centru RS za poklicno izobraževanje, Kajuhova 32 U, 1000 Ljubljana, sejna soba v II. nadstropju.

Tudi letos se bo ekipa najboljših tekmovalcev odpravila na evropsko tekmovanje v poklicnih spretnostih EuroSkills 2016 http://euroskills2016.com/en/, ki bo od 1. do 3. decembra potekalo v Gothenburgu, Švedska. Slovenski zmagovalci se bodo z evropskimi kolegi preizkusili v pohištvenem mizarstvu, stavbnem mizarstvu, kamnoseštvu, informatiki, slikopleskarstvu, cvetličarstvu, aranžerstvu, kuharstvu in strežbi. Njihove priprave lahko spremljate na spletni na Facebook profilu www.facebook.com/mojaizbira/.

Na novinarski konferenci vam bomo predstavili temeljne ideje tekmovanja EuroSkills 2016, slovensko ekipo ter kariere nekaterih bivših tekmovalcev na teh tekmovanjih.

Prosimo vas, da nam udeležbo na novinarski konferenci in vnaprejšnja vprašanja sporočite Mihu Lovšinu na miha.lovsin@cpi.si.

POMEMBNO: Dostop do Centra RS za poklicno izobraževanje je iz križišča Kajuhove ceste in Letališke ceste, podolgovata dvonadstropna stavba (fasada iz rdečih kamnitih plošč) pa se nahaja za bencinsko črpalko na Kajuhovi cesti (nasproti Bauhausa). Parkiranje je možno bodisi na parkirišču Bauhuasa ali na parkirišču pred Centrom RS za poklicno izobraževanje.

Lep pozdrav, Miha Lovšin