O-STA

Podpis pogodbe o partnerstvu med Fundacijo Univerze v Novi Gorici in Erste Card d.o.o.

V ponedeljek, 28. novembra 2016, bosta Fundacija Univerze v Novi Gorici in podjetje Erste Card d.o.o., nosilec franšize in izdajatelj kreditnih kartic Diners Club podpisala pogodbo o partnerstvu. Skupaj bosta izdala in tržila partnerske kartice z odloženim plačilom Diners Club - Fundacija Univerze v Novi Gorici.

Fundacija Univerze v Novi Gorici je edina univerzitetna fundacija v Sloveniji. Deluje z namenom razvoja izobraževalne in raziskovalne dejavnosti Univerze v Novi Gorici, ki velja za eno najboljših univerzitetnih organizacij v regiji.

Univerza v Novi Gorici želi preko Fundacije svojim članom v sodelovanju z Erste Cardom ponuditi vse ugodnosti, ki jih nudi kartica Diners Club in bo hkrati opravljala tudi vlogo članske kartice Fundacije ter z donacijo prometa s strani Erste Card. d.o.o. podpirala dejavnosti Fundacije Univerze v Novi Gorici.

Namen projekta partnerske kartice Diners Club - FUNG je zagotoviti dolgoročni in trajni vir finančnih sredstev za Fundacijo Univerze v Novi Gorici ter financiranje posameznih skladov in projektov v skladu s cilji fundacije. Gre za inovativno obliko trajnega zbiranje donacij v finančno negotovem obdobju.

Po pogodbi o partnerstvu z Erste Card d.o.o., fundacija namreč dobi 0,2% od vsake transakcije opravljene s partnersko kreditno kartico Diners - FUNG in 10 EUR od vsake plačane članarine vsakega imetnika kartice Diners Club - FUNG od drugega leta članstva naprej. Za vsakega novega imetnika kartice Diners Club - FUNG je prvo leto članstva namreč brezplačno.

Slovesni podpis pogodbe o medsebojnem sodelovanju med Fundacijo Univerze v Novi Gorici in podjetjem Erste Card d.o.o. bo v ponedeljek, 28. novembra 2016, ob 18. uri v dvorcu Lanthieri v Vipavi. Pogodbo o medsebojnem sodelovanju bosta podpisala prof. dr. Danilo Zavrtanik, predsednik uprave Fundacije Univerze v Novi Gorici in Mladen Mirko Tepuš, mag. znan., MBA, direktor podjetja Erste Card d.o.o..

Lepo vabljeni na slovesni podpis dogovora!

Dodatne informacije:

Andreja Leban, Stiki z javnostmi

T: 05 3315 397, GSM: 040 266 058

E: andreja.leban@ung.si