O-STA

3 zlate zabave s 3 zlatimi mediteranskimi zakladi

Želite ostati mladi? Se sprašujete kako? Pridite na Obalo. Vsa večja mesta bo kmalu osvetlilo na milijone lučk. In med tem, ko se boste ob hladnejših dnevih greli s kuhanim vinom, bo v Portorožu za občutek mladostne topline poskrbel topel zrak, ki blagodejno deluje na vaše telo. Ob mediteranski sapici vas bo pogrela že sama misel na praznično dogajanje. Pridite na oddih na Obalo in 2. decembra prižgite lučke, ki bodo vaše praznike obarvale v zlate odtenke, s katerimi vas bodo v Hotelih LifeClass Portorož z zlatim kulinaričnim silvestrskim doživetjem popeljali v novo leto.

Zlata vredne limone, kakiji in pinjole ne samo, da imajo čaroben okus, ohranjajo tudi vaše zdravje. Petzvezdični zabavi vas bosta v omamne okuse pinjol popeljali skozi hodnike Mind Hotela Slovenija in Grand Hotela Portorož. Kaki vas bo s sladkobo očaral v Hotelu Riviera, vsestransko zdravilna limona pa v hotelih Neptun, Apollo in Mirna.

Zlato bo tudi dogajanje v Portorožu. Božično-novoletna tržnica Vse sladkosti življenja bo razveseljevala z bogato ponudbo izdelkov domače in umetnostne obrti, 26. decembra pa nas čaka zlato razvajanje s peninami na Festivalu penin, kjer boste lahko ob koncertu Perpetuum Jazzile nazdravili z najžlahtnejšimi mehurčki. V Hotelih LifeClass se boste lahko sprostili ob klavirski glasbi, zavrteli v plesnih ritmih ali se enostavno prepustili čarovnijam enega najboljših svetovnih čarodejev, Sam Sebastiana. Morda vam pričara večno mladost. Stay Gold v Hotelih LifeClass Portorož!

Več o prav posebnem paketu XMAS V DVOJE: http://www.lifeclass.net/si/hotelska-ponudba/1017/xmas-shopping-v-dvoje