O-STA

Denar namesto točk

To omogoča novi bonusni sistem "wee"

30.11.2016

"wee" je drugačen

"wee" ni še eden izmed bonusnih sistemov na trgu , "wee" je drugačen od poznanih - "wee" je nekaj popolnoma novega. "wee" je sistem, ki vam ob vsakem nakupu vrača denar. Z uporabo "wee" stranke ne zbirajo samo točk za dodatne nagrade, ampak se jim ob vsakem nakupu povrne denar. In to pri lokalnih trgovcih in ponudnikih storitev v mestu, prav tako pa pri nakupu pri številnih ponudnikih na spletu , ter pri poznanih trgovskih verigah. Že danes je "wee" pri lokalnih trgovcih na voljo v 24 državah, od teh je več kot deset evropskih držav, in vsak dan se pridružujejo nove. Trenutno pripravljamo veliko medijsko promocijo "wee" na nemškem tržišču. Z 18.12. pa začnemo z mednarodno televizijsko kampanjo z več kot 20.000 spoti. Če bi želeli že sedaj sodelovati ali prejemati več informacij se prijavite na naši strani: www.wee.com.

Vsak "wee" je vreden en euro

Kdo med vami še danes potrebuje eno termovko ali opekač kruha za nagrado ? "wee" svojim strankam ne določa, kaj bodo prejele za nagrado. Z koriščenjem "wee" namreč stranke dobijo ob vsakem nakupu vračilo denarja, lahko pa prihranijo že ob nakupu, ko poravnajo svoje bodoče nakupe z "wee". Vsak "wee" je namreč vreden 1 evro - vezano na državno valuto. Kupci lahko zbrane "wee" obračunajo z naslednjim nakupom pri lokalnem trgovcu (mesarju, frizerju...). Če pa kupec želi si lahko zbrani "wee" izplača na svoj bančni račun.

Uporaba "wee" je enostavna

Naši trgovci in ponudniki storitev so vidni v aplikaciji weeApp ali na spletni strani www.wee.com, na kateri lahko tudi iščete med različnimi izdelki in ponudbami. Ob nakupu se vam "wee" takoj pripiše v vaše dobroimetje na računu, enostavno s skeniranjem QR kode na weeaplikaciji v pametnem telefonu ali preko weekartice. Z uporabo weeaplikacije ste lahko ob vsakem trenutku informirani tudi z posebnimi ponudbami in akcijami. Če kupujete preko spleta pri naših številnih spletnih ponudnikih, se vam dobropis pripiše samodejno.

Vaše koriščenje "wee" je brezplačno. Zbrane "wee" lahko vnovčite v 24 mesecih, izplačate pa si jih lahko v 36. mesecev. Na spletni strani wee.com ali v aplikaciji direktno , imajo stranke vedno pregled nad svojim dobroimetjem in transakcijami.

"wee" je namenjen dvigovanju maloprodaje

Drugače od vseh ostalih bonusnih sistemov se "wee" ne osredotoča samo na velike trgovske verige, ampak posebej promovira lokalno maloprodajo. Mali trgovec in ponudnik storitev ter maloprodaja je za "wee" idealen portal za digitalizacijo poslovanja. Kajti danes predvsem majhni in srednje veliki trgovci ter ponudniki storitev gledajo na spletni trg kot problematičen in poln izzivov - "wee" pa jim ponuja preprost, vendar profesionalen vstop na spletno tržišče. Podjetniška skupina weeCONOMY ima veliko izkušenj pri svetovanju v maloprodaji in lahko s tem neposredno in hitro podpre trgovce pri profesionalni predstavitvi njihovega obratovanja na spletni strani wee ali s pomočjo aplikacije weeApp.

Zraven tega ponuja "wee" trgovcem in ponudnikom storitev možnost, da oblikujejo svoje kartice zvestobe z lastno promocijo in reklamo. Ne glede ali butik, restavracija ali hotel - vsak je lahko nenehno v povezavi s svojimi kupci. "wee" bo ponudil podjetjem in društvom možnost programa vzpodbujanja, kjer bodo lahko svojim sodelavcem in članom predali weekartice s predhodno napolnjenim dobroimetjem wee.

Z uporabo "wee" pridobijo vsi

Z "wee" lahko varčujete lokalno, pri nakupih na spletu in to povsem udobno. "wee" danes ne uporabljajo samo stranke in mali trgovci. S podporo lokalnih trgovcev in ponudnikov storitev deluje "wee" tudi v praznih in dolgočasnih mestnih središčih, čez katere se danes pogosto pritožujemo. Prednosti "wee" lahko uživajo tudi tisti, ki niso neposredno udeleženi v sistemu. In "wee" pomaga še nekomu: otrokom, ki potrebujejo pomoč ali so v stiski. Neprofitno združenje weeCHARITY za otroke podpira ogrožene otroke po svetu s finančnimi in materialnimi sredstvi, hitro in povsem enostavno.

O "wee"

"wee" je prvi sistem, ki vam ob vsakem nakupu vrača denar, s katerim bodo stranke ob vsakodnevnih nakupih tudi dejansko prihranile gotovino. "wee" se pri tem osredotoča predvsem na lokalne trgovce in ponudnike storitev. Novi trg "wee" s svojim zaprtim krogotokom plačil za stranke in trgovce povezuje lokalne trgovce tudi z internetno prodajo. Vsak nakup se obračuna enostavno in ne nastajajo nobeni dodatni stroški. Zbrane "wee" lahko kupec obračuna pri svojem naslednjem nakupu ali pa si jih izplača na svoj bančni račun. En "wee" ustreza vrednosti 1 evra - odvisno od ustrezne državne valute. "wee" sodeluje s partnersko banko še posebej na področju izplačil, obračuna in plačilnega prometa.

Več informacij najdete na www.wee.com

- Cross reference: Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com) -

Stik za tisk

Valerija Ornik

Tel.: + 386 41433707

Elektronski naslov: valerja.ornik@partner.wee.com