O-STA

Želite ostati mladi? Stay Gold! Naj vas v hotelih LifeClass začara Sam Sebastian

Že veste, kje boste preživeli najdaljšo noč v letu? S kom boste plesali do jutranjih ur? Zakaj bi morali v tujino, da bi se imeli lepo? V hotelih LifeClass Portorož bodo poskrbeli, da bo zadnja noč letošnjega leta nepozabna. Ženske vseh generacij segajo po brezčasni lepoti. Kot je brezčasna in neminljiva vrednost zlata. Hoteli LifeClass Portorož vas vabijo v zlato pravljico. Stay Gold je slogan novoletnih zabav v 4* in 5* hotelih, kjer vas bodo z lokalnimi sadeži popeljali v mediteransko okolje in poskrbeli, da ostanete mladi.

Kot že več kot 25 let ostaja mladosten eden najboljših svetovnih iluzionistov, Sam Sebastian, ki vas bo v hotelih LifeClass s svojimi izvirnimi in vrhunskimi čarovnijami popeljal v zlato novo leto. Pričaral vam bo mladost in vas začaral, da boste večno ostali zlati. Kako? Njegovi nastopi so generatorji dobre volje, Sam Sebastian pa je njen katalizator. "Vsak nasmeh, pričaran na vaša lica, vas bo malce pomladil. In več kot se boste smejali, mlajši boste." In zakaj Sam Sebastian meni, da je pomembno ostati mlad? "Vsak si lahko izbere, ali bo gledal na življenje skozi pozitivna ali negativna očala. Naša resnična mladost in starost sta odvisni od teh očal. Kdor se veseli vsakega dne, ta se ne stara. Kdor ostaja radoveden, ta ostaja večno mlad!" Ste radovedni, kaj vam bodo na silvestrovo pričarali kuharji? Zlata vredne limone, kakiji in pinjole ne samo, da so odličnega okusa, ohranjajo tudi vaše zdravje. In z njimi bodo v hotelih LifeClass Portorož popestrili novoletne jedilnike. V njihovi družbi vas bodo popeljali na dogodivščine po vseh hotelih. Petzvezdični zabavi vas bosta v omamne okuse pinjol popeljali skozi hodnike Mind Hotela Slovenija in Grand Hotela Portorož. Kaki, ki ga nekateri poznajo tudi kot zlato jabolko, bo s svojo sladkobo očaral goste v Hotelu Riviera. Vsestransko zdravilna limona pa v Hotelu Neptun, Hotelu Apollo in Hotelu Mirna. Pripravite se na nepozabno doživetje v Termah na morju, kjer Sam Sebastian svetuje, da lahko tudi brez njegove čarovnije na morju poskrbite za mladostniški učinek: "Z močnim vdihom in izdihom."

In za konec izdaja svoj recept za mladostni čarobni napoj: "Manj skrbi, več smeha, telesne aktivnosti, zdrave hrane in pijače ter zdrave misli." Ostanite zlati!