O-STA

Business Wire in Agility PR Solutions sklenila partnerstvo za izboljšanje možnosti medijskega dosega in analitike

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Business Wire in Agility PR Solutions sta najavila novo strateško partnerstvo, da bi zaposlenim na področju komuniciranja omogočili boljše možnosti distribucije, spremljanja in analitike medijev. Ta korak širi že sedaj obširen nabor komunikacijskih orodij podjetja Business Wire tako, da strankam ponuja brezšivno in stroškovno učinkovito rešitev za integracijo medijskega dosega in večkanalnega spremljanja v njihove komunikacijske dejavnosti.

To pametno sporočilo za medije vsebuje multimedijske vsebine. Celo različico izjave v angleškem jeziku si lahko ogledate na: http://www.businesswire.com/news/home/20161206005339/en/.

"Predanost Business Wireja našim strankam ostaja naša prva prioriteta. To novo partnerstvo z Agility PR Solutions bo pomagalo našim strankam dvigniti svoje komunikacijske akcije na višjo raven tako, da se bo izboljšalo ciljanje na relevantne novinarje in nosilce vpliva, da bodo starnke ostale na tekočem s ključnimi trendi v svojem sektorju, in da se meri dejanska učinkovitosti njihovih sporočil," je povedala Cathy Baron Tamraz, izvršna direktorica Business Wireja.

Že od leta 2003 različne organizacije zaupajo Agility PR Solutions, ki je zdaj hčerinsko podjetje družbe Innodata (NASDAQ:INOD), s svojimi potrebami glede medijskih podatkovnih zbirk, spremljanja in analitike.

"To razburljivo novo partnerstvo z Business Wirejem bo strankam zagotovilo celostno komunikacijsko rešitev za distribucijo, ciljanje in spremljanje. Z dopolnilnimi produkti in predanostjo uspehu strank bodo naše skupne rešitve pomagale odgovornim za stike z javnostmi okrepiti svoje medijske in komunikacijske strategije," je rekel Martin Lyster, izvršni direktor Agility PR Solutions.

Na podlagi strateškega partnerstva med družbama Agility PR Solutions in Business Wire strankam omogoča:

· Prepoznavanje, kdo ima vpliv: Iščejo lahko po medijski bazi podatkov Agility™, v kateri je skoraj 800.000 preverjenih stikov v preko 200 državah, ter ustvarjajo in shranijo prilagojene sezname. Dodatne informacije, vključno s tem, kakšne predstavitve želijo novinarji in katero področje pokrivajo, bodo pomagale strankam Business Wireja strateško ciljati medije in slediti objavljavam v medijih.

· Okrepitev sporočil: Izboljšajo lahko storitve Business Wireja s personaliziranim sporočanjem ključnim nosilcem vpliva preko Agilityjevih integriranih orodij za pošiljanje e-pošte in sledenje odzivu. Hitro lahko prepoznajo, komu naj pošljejo več informacij, saj vidijo, kdo je odprl ali kliknil na e-pošto.

· Spremljanje pokrivanja: Nov odnos Business Wireja z Agility PR Solutions široke možnosti samostojnega spremljanja medijev ali spremljanja v obliki polne storitve. Sledijo lahko popularnim temam, vzdušju med strankami, dosegu glasu, konkurenci in aktivnostim na družbenih omrežjih.

· Merjenje vpliva: Stranke lahko ocenijo uspeh komunikacijskih aktivnosti z integriranimi možnostmi poročanja in pridobijo uporaben vpogled v učinkovitost svojih komunikacijskih aktivnosti z vnaprej pripravljenimi ali prilagojenimi poročili.

Eden od ključnih delov tega novega odnosa je predanost tako Business Wireja in Agility PR Solutions zagotavljanju izjemne podpore in storitev svojim strankam. Stranke, ki bodo uporabljale to nove komunikacijske storitve, se lahko zanašajo, da bo Agility PR Solutions nudil podporo in se pri tem zelo potrudil, da dobijo kar največ za svojo naložbo.

Nova strateška povezava med Business Wirejem in Agility PR Solutions stopa v veljavo takoj in je namenjena pomoči strankam pri izgradnji in oblikovanju komunikacijskih strategij v letu 2017 in prihodnje.

O podjetju Business Wire:

Business Wire, hčerinsko podjetje družbe Berkshire Hathaway, je vodilni ponudnik distribucije izjav za javnost in predpisane javne objave podatkov na svetu. Zaposleni na področjih odnosov z investitorji in javnostmi, javnih politik in trženja se zanašajo na Business Wire, natančno distribuira novice in multimedijske vsebine, ki spreminjajo trge, ponuja gostovanje spletnih uredništev in spletnih stani za odnose z investitorji, gradi platforme za trženje vsebin, ustvarja družbeni odziv in zagotavlja analize publike, ki izboljšajo interakcijo s točno določenimi ciljnimi trgi. Business Wire je bil ustanovljen leta 1961 in je vir, ki mu zaupajo medijske organizacije, novinarji, investitorji in regulatorni organi. Preko svoje z več patenti zaščitene sprotne mreže NX Network novice dostavlja neposredno v uredniške sisteme in vodilne spletne vire novic. Business Wire ima 29 pisarn po svetu, da zagotovi pokrivanje raznolikih potreb zaposlenih na področju komuniciranja in odjemalcev novic. Leta 2015 se je Business Wire povezal s podjetjem Al Roker Entertainment in ustvaril BizWireTV, digitalni program video novic, ki dvakrat tedensko prinaša najbolj priljubljene izjave za javnost, ki so bile objavljene.

Vel informacij lahko najdete na spletnih straneh services.BusinessWire.com in Tempo, virih Business Wireja za trende v različnih sektorjih; sledite novostim na Twitterju @businesswire ali na Facebooku.

Kliknite tukaj, da se naročite na mobilna obvestila za Business Wire.

O podjetju Agility PR Solutions

Agility PR Solutions zagotavlja storitve, povezane z bazami podatkov, spremljanjem in analitiko medijev, za poenostavitev cikla komuniciranja. Že od leta 2003 stranke zaupajo našim orodjem in storitvam, da jim pomagajo prepoznavati, kdo ima vpliv, krepiti sporočila, spremljati pokrivanje in meriti rezultate. Agility PR Solutions, hčerinsko podjetje družbe Innodata (NASDAQ:INOD), je predan uresničevanju zahtev vsake stranke - in to dokazuje tudi dejstvo, da imamo najvišji delež strank, ki se vračajo, v sektorju. Za več informacij obiščite www.agilitypr.com in nam sledite na Twitterju @agilityprs.

Oglejte si izvirno različico na spletni strani businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20161206005339/en/

Stiki

Business Wire
Scott Fedonchik, +1 212-752-9600
Podpredsednik za področje trženja
Scott.fedonchik@businesswire.com
ali
Agility PR Solutions
Dawn Smeaton, +1 613-762-8483
Direktorica za področje trženja
dawn.smeaton@agilitypr.com

Vir: Business Wire

Multimedijske vsebine

Slika

Poenostavite življenjski cikel komuniciranja(Grafika: Business Wire)

Dokument

Business Wire in Agility PR Solutions PDF

Grafika

Logo