O-STA

Synology je predstavil DiskStation DS3617xs

Centralizirani podatki, neposredno z vašega namizja

Ljubljana, 7. december 2016 - Synology Inc. je predstavil DiskStation DS3617xs, strežnik NAS z 12 režami za diske, ki je razširljiv na 36 pogonov za diske. S hitrostjo branja podatkov preko 2.358 MB/s in hitro namestitvijo je namenjen uporabi v večjih podjetjih.

Srce naprave predstavlja štiri jedrni 2,2 GHz Intel Xeon-D, ki ga je možno pospešiti do 2,7 GHz. DS3617xs tako dosega izjemne hitrosti preko 2,358 MB/s sekvenčnega pretoka za branje podatkov in 406.760 IOPS v konfiguraciji RAID 5 z možnostjo funkcije 10GbE Link Aggregation. Opremljen je z režo PCIe 3.0, ki podpira Network Interface Card (NIC).

"Za ta model poslovnega namiznega strežnika NAS smo zaznali velik interes na trgu," je izjavil Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. "V novi različici smo mu podvojili kapaciteto spomina na 16 GB, ki ga je možno nadgraditi na 48 GB."

DS3617xs je oblikovan tako, da ga je mogoče v prihodnosti preprosto nadgrajevati. Z dvema razširitvenima enotama DX1215, lahko napravo preprosto nadgradimo na do 36 diskov. DS3617xs prinaša tudi rešitve za virtualizacijska okolja, vključno z VMware, Citrix, Hyper-V in OpenStack.

DS3617xs poganja DiskStation Manager (DSM), najbolj napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki omogočajo izboljšanje produktivnosti v podjetjih. Korporacija Synology se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards survey, ki jih je prejela za sisteme NAS srednjega razreda, obenem pa je, že zadnjih pet let zapored, prejela tudi priznanje PC Mag Business Choice .

Za več informacij obiščite https://www.synology.com/products/DS3617xs.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si