O-STA

Registrirajte s. p. še pred začetkom leta 2017!

Registrirajte s. p. še pred začetkom leta 2017! Za odprtje podjetja se lahko odločite vnaprej in s pričetkom novega koledarskega leta, s tem pa imate tudi več možnosti, da si izberete svoje unikatno ime podjetja in ga na ta način rezervirate.

izobraževanje

Prednosti in slabosti samozaposlitve

S kot svoboda, S kot samozaposlitev!

Več informacij

Datum vpisa bodočega s. p. se lahko predlaga vnaprej, medtem ko ob vnaprejšnji registraciji d. o. o. na datum vpisa v Poslovni register Slovenije (PRS) ne moremo vplivati.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Registrirajte s. p.!

Če ustanavljate s. p., lahko predlagate datum, ko želite biti vpisani v PRS. Datum vpisa lahko predlagate za en dan vnaprej in največ tri mesece vnaprej. Bodoči samostojni podjetnik si dan registracije podjetja tako lahko ureja popolnoma sam in glede na svoje želje. Več smo pisali v Bi želeli s 1. 1. 2017 imeti registrirano podjetje? To lahko uredite vnaprej, že zdaj!

Registrirajte s. p. še pred začetkom leta 2017!

Klikni in deli

Registracija d. o. o.: bolje je počakati na novo leto

Pri ustanovitvi družbe datuma vpisa ne morete predlagati. Referenti VEM točke DATA po elektronski poti pošljejo vso podpisano dokumentacijo (Akt o ustanovitvi/Družbeno pogodbo, Sklep o imenovanju zastopnikov in Sklep o določitvi poslovnega naslova) na registrsko sodišče. Če je z vlogo vse v redu, je podjetje registrirano v približno 7 dneh.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Postopek registracije podjetja je na VEM točki brezplačen. Rezervirajte si svoj termin na 01 600 1530 ali na data@data.si!

Bogdana Rejc, Data

Podjetniški svetovalci tako na datum razrešene vloge na sodišču nimajo vpliva. Ker se lahko zgodi, da bi ob vnaprejšnji registraciji podjetja sodišče vlogo razrešilo zadnji dan decembra, kar bi pomenilo, da bi rabil novopečeni podjetnik tudi za preteklo leto in en dan poslovanja oddati bilanco stanja podjetniški svetovalci svetujejo, da se z registracija d. o. o. opravi po novem letu.

Za vas smo pripravili naslednja brezplačna izobraževanja, ki vam bodo pomagala pri odločitvi ob vstopu v podjetništvo:

Prijava na brezplačno izobraževanje

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Finance Gospodarstvo Podjetništvo Ustanovitev s.p. Zanimivosti

Oznake Avtorski članki januar novo leto registracija podjetja vnaprej Registrirajte s. p. s.p. samozaposlitev ustanovitev s.p.