O-STA

Intrepid bo dal novo letalo B777-300ER v najem Philippine Airlines

STAMFORD, Conn.--(BUSINESS WIRE)-- Intrepid Aviation je danes potrdil, da je od podjetja Boeing v Seattlu prejel novo letalo B777-300ER ter ga je predal v dolgoročni najem manilski letalski družbi Philippine Airlines.

"Zelo veseli smo, da razširjamo močno partnerstvo, ki smo ga zgradili z obema podjetjema," je komentiral Doug Winter, predsednik in glavni komercialni direktor Intrepida.

O INTREPID AVIATION

Intrepid Aviation je zasebni poslovni najemodajalec letal, ki ima v lasti poslovna letala, ki so v najemu letalskih družb po vsem svetu. Intrepid Aviation se primarno osredotoča na dvomotorna širokotrupna letala in velika ozkotrupna letala, kot so družine letal Airbus A330 & A321 in Boeing B777 & B787.

O DELNIČARJIH INTREPID AVIATIONA, PARTNERJIH PODJETIJ RESERVOIR CAPITAL IN CENTERBRIDGE

Podjetje Reservoir Capital Group LLC. je bilo ustanovljeno leta 1998 kot zasebno investicijsko podjetje s fleksibilnim, prilagodljivim investicijskim pristopom. Danes upravlja s premoženjem vrednim približno 7 milijard ameriških dolarjev. - Centerbridge Partners, LP. je zasebno investicijsko podjetje s sedežem v New Yorku, ki upravlja s kapitalom v vrednosti približno 25 milijard ameriških dolarjev.

Za več informacij o Intrepid Aviation obiščite www.intrepidaviation.com

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20161212006094/en/

Kontakti:

Kotakt za medije
Intrepid Aviation
Samantha Whitford, +1-203-905-4230
media@intrepidaviation.com

Vir: Intrepid Aviation