O-STA

SAP Business Suite na hiperkonvergenčni arhitekturi Simplivitiy - potrjena stoodstotna skladnost

Simplivity, ponudnik rešitev za poenostavitev informacijskih sistemov, zmanjšanje stroškov in pospeševanje postavljanja virtualne infrastrukture, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

je konec leta 2016 obvestil strokovno javnost, da so njihovi inženirji podrobno preizkušali in analizirali delovanje poslovne platforme SAP Business Suite na hiperkonvergenčni infrastrukturi Simplivity. Testiranje je bilo v celoti uspešno, Simplivity zagotavlja 100% skladnost obeh rešitev.

Simplivity računalniška infrastruktura za virtualna, programsko določena okolja, ki pod enim hipervizorjem združuje vse informacijske komponente kompletnega okolja in storitve kot so obdelava podatkov, hranjenje podatkov, mrežna infrastruktura, in drugi servisi ter za splošno rabo pripravljena virtualna infrastruktura. Vse v enem gradniku. Taka infrastruktura je na podlagi vgrajene zaščite podatkov, neprekinjenega delovanja, nadgradljivosti, energijske učinkovitosti in zagotavljanja drugih prav vseh za delovanje programske opreme SAP potrebnih funkcija idealna platforma za poganjanje SAP za vse vrste podjetij ali vladnih organizacij.

- poenostavljeno načrtovanje ter postavljanje ali selitev informacijske infrastrukture,

- prilagodljivost in enostavna nadgradljivost strojne in vključene osnovne sistemske programske opreme,

- stotodstotna skladnos s programskimi rešitvami SAP,

- zanesljivost, dostopnost in odpornost SAP orodij na težave s strojno opremo,

- stroškovno učinmkovito obratovanje,

- ekstremni časovni in stroškovni prihranki pri morebitnempo kaki katastrofi potrebnem obnavljanju,

- okolje raste po potrebah.

Več informacij o SAP in Simplivity:
https://www.simplivity.com/resource/simplivity-sap-business-suite-reference-architecture/

Citat, Jesse St. Laurent, strateško načrtovanje, SimpliVity: "Planning and building the required infrastructure components for complex, mission-critical enterprise applications like SAP Business Suite can often tax IT professionals and departments, demanding an unusually high effort level and specific expertise across several technology disciplines. But we minimize the toll on our customers by covering all operational dimensions-including high-availability, backup and restore, and disaster recovery-in a single platform, simplifying the infrastructure implementation and maintenance, and giving IT more time to focus on driving other projects to support the business."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

https://www.simplivity.com/press-releases/simplivity-announces-validation-sap-business-suite/

### ### ###

O podjetju Simplivity

Simplivity je mlado podjetje z jasno zastavljenim ciljem - poenostaviti IT. To nam omogočajo s postopkom hiperkonvergence ali zelo učinkovitega združevanja funkcionalnosti. Temelj vseh njihovih rešitev je programska tehnologija OmniStack za definiranje hiperkonvergenčne infrastrukture na programskem nivoju, ki deluje kot nadzornik za VMware vSphere / ESXi. OmniStack združuje vse elemente in funkcije pod hipervizorjem v poenoteno in poenostavljeno rešitev, učinek tega je zmanjšanje obsega in zapletenosti infrastrukture.

Hiperkonvergenčna infrastruktura Simplivity radikalno zmanjšuje stroške z zmanjšanjem TCO na tretjino. Na tehnologiji OmniStack temelji vodilna rešitev OmniCube, ki v eno napravo združi funkcionalnosti 12 ločenih IT rešitev. OmniCube nam že takoj po namestitvi zagotavlja hipervizor, zmogljivosti za obdelavo in hranjenje podatkov, deduplikacijo in replikacijo podatkov, WAN optimizacijo, medpomnilnik in prehodno vozlišče do strežniškega oblaka. Z namestitvijo dveh ali več sistemov pa si lahko zagotovimo praktično neomejen vir sredstev za informacijske obdelave v podjetjih vseh velikosti. Ob tem pa hkrati ohranjamo enostavnost namestitve, saj zmore celotno postavitev iz ene centralne točke upravljati en sam administrator z enostavno preglednostjo kompletnega sistema.

Od predstavitve leta 2013 pa do danes so tehnologije OmniStack / OmniCube pridobile veliko množico zvestih uporabnikov in si prislužile kopico priznanj v industriji in širšem uporabniškem okolju.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.simplivity.com

Dodatne informacije:

Denis Flandija, inženir IT varnosti

denis.flandija@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com