O-STA

Sea Spa: v morju se lahko kopate tudi pozimi

Se tudi vi eni tistih, ki pozimi odštevajo do poletja? Sanjate o toplem morju in občutku soli na vaši koži? O prijetni topli morski sapici in toplini na vašem telesu? Hoteli LifeClass Portorož imajo za vas posebno božično presenečenje. V petek, tik pred božičnim vikendom, odpirajo v prenovljenem Mind Hotelu Slovenija nov bazenski kompleks Sea Spa z ogrevano morsko vodo. Od zdaj naprej se boste v morski vodi lahko kopali tudi pozimi. Še toplejši, kot je morje poleti.

Bazeni ter savne bodo odete v rjave, bele in zlate odtenke, ki vas bodo popeljali v soline. Ko boste zaplavali v topli morski vodi, boste imeli torej občutek, da ste v naravnem okolju. Na otvoritvi vas bo poleg vonja razvajal še zvok. Ob 17. uri se lahko prepustite sprostitvenemu doživetju gong kopeli in zvokom kvarc kristalnih posod, ki jih bo na otvoritvi pričarala mojstrica, zvočna terapevtka Gaja Klas. V enem od bazenov boste lahko z zvočno meditacijo sproščali telo in duha vsak dan. Zvoki morja, školjk in narave so darilo našemu telesu, pravi Klasova. "Po takih zvočnih kopelih se ljudje počutijo prerojene, lažje, polne energije."

In da bo božično darilo še lepše, bodo Hoteli LifeClass Portorož na dan otvoritve vsem obiskovalcem novih bazenov in savn podarili 20-odstotni popust in še darilni bon za 20-odstotni popust, ki ga boste lahko unovčili ob naslednjem obisku prihodnje leto od 9. januarja do 2. marca. Uglasite svoje telo in vstopite v novo leto s pravim tonom.

OTVORITEV: 23. 12. ob 8.00

ZVOČNA KOPEL: 17.00-19.00 (gong in kristalne posode z Gajo Klas)

Delovni čas:

ponedeljek: 8.00-21.00

torek: 14:00-21:00

srede do nedelje: 8:00-21:00

temperatura vode: 30° C

Dobrodošli tudi otroci, ki jim je namenjen najmanjši bazen. Ti bodo do 3. leta starosti v topli morski vodi uživali zastonj, od 3. do 14. leta pa je cena vstopnice nižja.