O-STA

Evropska sredstva za dvig kakovosti sistema vrednotenja neformalno pridobljenih znanj

Prihajajo evropska sredstva za dvig kakovosti sistema vrednotenja neformalno pridobljenih znanj!

izobraževanje

Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Pregled vseh aktualnih razpisov za mikro, mala in srednja podjetja na enem mestu!

Več informacij

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko (SVRK) je podprla projekt "Dvig kakovosti sistema vrednotenja neformalno in priložnostno pridobljenih znanj". Skupna višina sredstev namenjenih za izvedbo projekta znaša 1,3 milijona evrov, Evropski socialni sklad bo prispeval dober milijon evrov.

Prijava na brezplačno izobraževanje

Namen projekta je strokovno ovrednotiti različna orodja, deležnike, kot so delodajalci, sindikati, zbornice in interesna združenja, ministrstva, izobraževalne institucije ter člani komisij, izvajalci, svetovalci, kandidati v sistemu NPK, ter postopke, ki se uporabljajo in delujejo v sistemu vrednotenja neformalnega in priložnostnega učenja ter jih implementirati v prakso.

Projekt bo spodbujal vzpostavitev fleksibilnega sistema izobraževanja, usposabljanja in vrednotenja neformalnega ter priložnostnega učenja, ki bo omogočal lažje prehajanje med izobraževanjem in trgom dela.

Kot še pišejo na SVRK, se bodo z razpoložljivimi sredstvi prek različnih aktivnosti razvijala orodja kot podlaga za vrednotenje neformalnega in priložnostnega učenja, ki bodo podpirala certificiranje in pridobitev javne listine, ki izkazuje poklicne kvalifikacije.

Vir: SVRK

Prijava na brezplačno izobraževanje

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Finance Gospodarstvo Javni razpisi Podjetništvo Ustanovitev podjetja

Oznake Avtorski članki delodajalci dvig kakovosti sistema vrednotenja neformalno pridobljenih znanj evropska sredstva mala in srednja podjetja neformalno izobraževanje nepovratna sredstva sindikati trg dela

POVEZAVA: http://data.si/blog/2017/01/12/evropska-sredstva-za-dvig-kakovosti-sistema-vrednotenja-neformalno-pridobljenih-znanj/