O-STA

Danes ob 21h.: Data v oddaji Prava ideja!

Danes zvečer vas vabimo k ogledu oddaje Prava ideja na slovenski nacionalni televiziji (TV SLO 2), s pričetkom ob 21. uri. Tema nocojšnje oddaje bodo razpisi - kje jih najti, kdo vam pri tem lahko pomaga in kako lahko podjetniki do sredstev sploh pridete.

izobraževanje

Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?

Pregled vseh aktualnih razpisov - povsem brezplačno!

Več informacij

Danes ob 21h.: Data v oddaji Prava ideja!

O čem bo tekla beseda?

Podjetje Data podjetnikom in podjetjem že več let pomaga pri razpisih preko brezplačnih seminarjev in brezplačnih nasvetov v okviru razpisa VEM. Na izobraževanjih nudimo pregled tistih razpisov, ki so najbolj zanimivi za podjetnike. Podjetnike informiramo o tem, na kaj morajo biti pri prijavi pozorni, svetujemo pa jim tudi glede tega, kako naj zapeljejo idejo, da bo na razpisu imela več možnosti za uspeh.

Pregled vseh aktualnih razpisov za podjetnike

Na kaj morate biti pozorni pri prijavi?

Najprej je potrebno pozorno prebrati administrativne pogoje, ali lahko v prijavi sodelujemo. Nato se osredotočimo na vsebinski del in kriterije, ki nam povedo, kakšne možnosti imamo na razpisu. Zadnje čase so razpisniki precej bolj pozorni na bonitete in finančne kazalce podjetij, ki se prijavljajo. Na splošno pa lahko rečemo, da na razpisih zmagujejo ideje, ki so inovativne, imajo mednarodni potencial, zaposlujejo nove kadre in prispevajo k varovanju okolja.

Pregled vseh aktualnih razpisov za podjetnike

Kje najti razpise?

Razpise lahko najdemo na različnih straneh ministrstev in njihovih izvajalskih agencij, odvisno od tega, na katero področje spada naša ideja. Svojevrsten izziv pa za slovenska podjetja predstavljajo razpisi Evropske komisije. Po eni strani so ti razpisi veliko bolj zahtevni, saj tukaj tekmujemo s podjetji in organizacijami iz celotne Evropske unije in širše, po drugi strani pa podjetjem širijo obzorja in jim omogočajo dostop do novih informacij, inovativnih znanj in mednarodnih partnerstev.

Kakšni so izzivi črpanja evropskih sredstev, kakšna je prava strategija črpanja le-teh in kako je s poročanjem po prejemu sredstev, si oglejte danes, 17. januarja 2017, ob 21.00 v oddaji Prava ideja na TV SLO 2.

Pregled vseh aktualnih razpisov za podjetnike

Pripravila: mag. Dario Berginc in Monika Kern, Data d. o. o.

Aktivnost se izvaja v okviru projekta "VEM 2016 in 2017", ki ga financirajo SPIRIT Slovenija, Javna agencija, RS, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropski sklad za regionalni razvoj.

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorije Finance Izobraževanja Javni razpisi Kadri Podjetništvo Ustanovitev d.o.o. Ustanovitev podjetja Ustanovitev s.p.

Oznake Avtorski članki Data v oddaji Prava ideja nepovratna sredstva podjetniki podjetništvo Prava ideja prijava na razpis za evropska sredstva RTV SLO ugodni krediti VEM svetovanje

POVEZAVA: http://data.si/blog/2017/01/17/danes-ob-21h-data-v-oddaji-prava-ideja/