O-STA

V Europarku z Metko in Tino poskrbeli za ustvarjalnost in sprostitev

Simpatični Metka in Tina, ki ju poznamo iz oddaje Vrtičkanje, sta na svoji Delavnici zdravja v sredo, 18.1.2017, v Europarku navdušili obiskovalce. Le-ti se namreč niso zabavali le ob ustvarjanju čisto svojih, domačih kopalnih kroglic, pač pa so si z njimi zagotovili tudi sprostitev doma.

Razvajanje za telo in dušo

Tako otroci kot odrasli so z zanimanjem prisluhnili Metki in Tini, ki sta jih najprej podučili o izdelovanju kopalnih kroglic, nato pa vsem seveda tudi pomagali pri ustvarjanju. Vse sestavine za izdelavo so bile popolnoma naravne in so zagotovile, da bodo kroglice koži povrnile izgubljeno vlago ter maščobo, kar je v hladnih zimskih mesecih še posebej pomembno. "Vsi vemo, kako otroci obožujejo peneče kroglice, ki poskrbijo še za mehurčke, kot dobro vemo tudi to, da se tudi starejši radi sproščamo v topli kopeli. Z domačimi kopalnimi kroglicami iz naravnih sestavin smo poskrbeli, da bo kopel razvajanje tudi za telo, ne samo za dušo," sta se veselili Metka in Tina.

Že med izdelovanjem kroglic so obiskovalci uživali ob prijetnih dišavah in zagotovo ne bo nič drugače niti v domači kopalnici, ko bodo udeleženci delavnice svoje kroglice tudi sami preizkusili v peneči in sproščujoči kopeli. "Že na sami delavnici je v Europarku res prijetno dišalo, še bolj pa nas veseli, da so si - ali si še bodo - naši obiskovalci poleg lepih spominov s kopalnimi kroglicami ustvarili tudi sproščujoče trenutke doma," je povedala center managerka Simona Mandl.