O-STA

Kdo so finalisti Europarkove sanjske poroke?

Na praznik ljubezni, 14.2., so se v Europarku predstavili finalisti Europarkove sanjske poroke, ki so izmed vseh prijavljenih parov uspeli prepričati žirijo - priljubljenega Dejana Zavca, psihoterapevtko dr. Veroniko Podgoršek, stilistko in koreografinjo Ano Žvorc ter center managerko Europarka Simono Mandl. Odločitev o zmagovalcu pa je zdaj v rokah javnosti. Za svoje favorite boste na www.sanjskaporoka.europark.si lahko glasovali od 20.2.2017, vsak teden pa bo izpadel par, ki bo prejel najmanj glasov. Srečna zmagovalca bosta razglašena 20.3., večno zvestobo pa si bosta na Europarkovi sanjski poroki obljubila 13.5.2017!

Spoznajte simpatične finaliste

Ines Ferčič in Daniel Cigula sta se spoznala v pustnem šotoru na Ptuju, bila je ljubezen na prvi pogled.

Samanta Posilović in Jurij Korbar sta skupaj delala v tovarni in med njima je preskočila iskrica. Zaročila sta se na grškem otoku.

Ingrid Čuš in Aleksander Ščavničar sta se spoznala na nekoliko bolj nenavadnem mestu: na zlati maši za župnika. Sta srečna starša dveh sinov.

Natalija Bodner in Gregor Šipek sta kar 17 let živela le kilometer oddaljena drug od drugega, preden sta se spoznala. Zaročila sta se, ko sta krstila svojo hči.

Tadeja Ornik in Boris Grubar sta se spoznala med študijem, ko sta oba tudi delala na pošti. Med drugim ju združuje ljubezen do slovenskih gora.

Prav posebno vzdušje je na valentinovi predstavitvi finalistov pričaral tudi cvetoč pomladni park, ki bo obiskovalce v Europarku s cvetličnimi dekoracijami ter čudovitimi kotički za sprostitev razveseljeval še do 19.2.2017. Več o finalnih parih, za katere boste lahko glasovali, si preberite na www.sanjskaporoka.europark.si!