O-STA

Konferenca "digitalna transformacija kot priložnost"

V torek, 28.3., z začetkom ob 14. uri, bo v konferenčni dvorani NLB Center inovativnega podjetništva, na Trgu republike 2 v Ljubljani, potekala konferenca "Digitalna transformacija kot priložnost", ki jo soorganizira Katedra za IKT Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani z ePrvakom, Rotary klubom Ljubljana Center ter Rotary klubom Logatec. Konferenca, ki je tudi dobrodelna, je namenjena podjetnikom, startupom, vodstvu podjetij, vodjem marketinga, vodjem IT, poslovnim analitikom, spletnim urednikom in vsem, ki se želijo naučiti, kako uspešno izvesti digitalno transformacijo v podjetju oz. ustanovi. Med gosti na konferenci bo tudi Boris Koprivnikar, minister za javno upravo in podpredsednik vlade RS.

Ideje, praktični nasveti in eminentni strokovnjaki

Udeleženci bodo na konferenci odkrili priložnosti, ki jih digitalna transformacija prinaša posameznikom in podjetjem. Od strokovnjakov, ki v praksi izvajajo digitalno transformacijo, bodo izvedeli, kako lahko digitalizirajo poslovne procese. Dobili bodo ideje, praktične nasvete in poglede eminentnih strokovnjakov ter spoznali domače in tuje primere dobrih praks na področju digitalne transformacije tako v podjetjih, kot v javni upravi.

Po bogatih vsebinskih predavanjih različnih strokovnjakov, ki bodo govorili o tem, kako:

· spremeniti poslovne modele,

· optimizirati poslovne procese v podjetju in jih narediti vitke,

· izvajati uspešen in učinkovit digitalni marketing,

· uporabiti najnovejše svetovne trende v digitalni transformaciji,

· bo delovala industrija 4.0,

· delati odprto inoviranje in kaj prinašajo ProtoLabi,

· izkoristiti že obstoječe multimedijske platforme za uspešnejšo digitalno transformacijo,

bo sledila tudi okrogla miza na kateri bodo predstavniki Gorenja, NLB-ja, Telekoma, Ilirije ter drugih prebojnih podjetij, kot je na primer SenLab (svetovni zmagovalec na področju interneta stvari) pojasnili, kako premagujejo izzive digitalne transformacije. Preberite opise vseh predavateljev in predavanj >>.

Dogodek je dobrodelen, saj je izkupiček konference v Rotary klubu Ljubljana Center namenjen projektu "Kolorimetrija" - izboljšanje bralnih sposobnosti otrok s pomočjo barv ter v Rotary klubu Logatec projektu "Soča" - počitnice za otroke iz socialno ogroženih družin.

Več informacij o dogodku in prijavi na: http://www.spoznanje.si/digitalna-transformacija.