O-STA

MICHAEL KORS ACCESS se širi z novimi pametnimi urami, novimi aplikacijami, novimi prikazi in novimi trgi

23. marec 2017, 09:00 UTC

LONDON--(BUSINESS WIRE)-- Svetovna znamka luksuzne mode Michael Kors (NYSE:KORS) z veseljem naznanja serijo novih izdelkov in pobud, namenjenih nadaljnjemu spodbujanju rasti in navdušenja, ki ju je prinesel začetek prodaje linije pametnih ur in merilnikov aktivnosti MICHAEL KORS ACCESS lansko jesen.

To pametno sporočilo za medije vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo v angleščini si lahko ogledate na: http://www.businesswire.com/news/home/20170323005099/en/.

"Jasno mi je, da bo prihodnost mode združevala odlično oblikovanje, osebni slog in inovativno tehnologijo," pravi Michael Kors, "in neverjeten odziv na MICHAEL KORS ACCESS je potrdil, da je ta prihodnost že tu. Navdušeni smo, da lahko ponudimo novo generacijo pametnih ur in hibridov."

Posebej pomembni so:

· UVEDBA DVEH NOVIH PAMETNIH UR Z ZASLONOM NA DOTIK:
SOFIE ZA ŽENSKE IN GRAYSONA ZA MOŠKE
Ti novosti v liniji pametnih ur odlikujeta posodobljena programska oprema in navdihujoč zaslon na dotik AMOLED (angl. active-matrix organic light-emitting diode), tako kot obstoječa sloga Bradshaw in Dylan pa sta namenjeni strankam, ki želijo vse: tehnološke inovacije, družbeno povezljivost in odličen stil.

Elegantna in ženstvena Sofie ima tanko in lahko ohišje z obročem s sijočimi zrnci in polnim okroglim zaslonom. Na voljo bo v osmih različnih kombinacijah prevleke in paščka s sedmimi možnostmi zamenljivih paščkov s hitrim odpenjanjem.

Model Grayson, ki je narejen kot dopolnilo vedno aktivnemu življenjskemu slogu sodobnega moškega, združuje luksuz s športnim privlačnim videzom in ima celotno številčnico z vrtečim obročem za hitro drsenje po zaslonu. Na voljo bo v zlatem odtenku, odtenku nerjavečega jekla in modro-črne prevleke, imel pa bo tudi štiri izmenljive paščke.

Kot vse nosljive naprave MICHAEL KORS ACCESS sta Sofie in Grayson združljiva tako s pametnimi telefoni Android™ kot iOS® po zaslugi napredne tehnologije, ki jo omogoča partnerstvo z Googlom in platformo za pametne ure Android Wear™ 2.0. Odlikuje ju sistem na čipu Qualcomm® Snapdragon™ Wear 2100.

· POMEMBNA ŠIRITEV MOŠKIH PAMETNIH URA
Michael Kors verjame, da pametne ure za moške predstavljajo pomembno priložnost za prihodnost. Poleg nove pametne ure z zaslonom na dotik v linijo znamke prihajata tudi dve novi različici hibridnih pametnih ur za moške in širi se obstoječi nabor hibridov Gage. Skupaj bodo te nove možnosti nudile moškim ljubiteljem znamke Michael Kors širok nabor pametnih ur izjemnega videza, ki so opremljene z možnostmi sledenja telesni vadbi in spanju ter obvestili, ki so zanje najbolj uporabna.

· RAZVOJ MIKRO APLIKACIJE MICHAEL KORS ACCESS
Nova različica aplikacije prinaša vznemirljive funkcije s poudarkom na družabnosti in nove prilagodljive prikaze digitalne ure. My Social je funkcija, ki uporabniku omogoča, da se poveže s svojim uporabniškim računom na Instagramu in si nastavi svojo objavljeno fotografijo za prikaz ure. Aplikacija omogoča brskanje po seznamu objav na Instagramu in izbiranje priljubljene slike ter celo uporabo filtrov, izdelavo prikaza ure, ki je tako oseben kot vaše življenje. Do konca leta 2017 bo v okviru znamke na voljo 15 novih prikazov za digitalne ure, vsi pa bodo imeli več prilagodljivih elementov.

· ZAČETEK PRODAJE ZNAMKE MICHAEL KORS ACCESS NA NOVIH SVETOVNIH TRGIH
Linija nosljive tehnologije znamke MICHAEL KORS ACCESS bo leta 2017 naprodaj na številnih novih trgih, vključno z osrednjo Kitajsko, Brazilijo in številnimi drugimi.

"Pametne ure MICHAEL KORS ACCESS so izjemno priljubljena izbira uporabnikov, ki želijo nositi ure, ki so tako stilsko dovršene kot funkcionalne," je dejal David Singleton, podpredsednik oddelka Android Engineering pri podjetju Google. "Zelo smo navdušeni, da nadaljujemo partnerstvo z Michaelom Korsom za ustvarjanje čudovitih novih naprav, ki ljudem omogočajo, da izrazijo svoj slog in pri tem ostanejo povezani preko najnovejših možnosti, ki jih nudi Android Wear 2.0."

"Ko smo začeli s prodajo, smo rekli, da bomo našo linijo nosljive tehnologije razvijali tako, da bomo skrbno prisluhnili strankam," je povedal John Idol, predsednik uprave in izvršni direktor podjetja Michael Kors. "Jasno so nam pokazali, da so radi povezani, da imajo radi enostavnost obvestil njihovih najljubših aplikacij in da jim ni nikoli dovolj prilagodljivosti. Z zadovoljstvom uvajamo izjemne nove pametne ure in programsko opremo, ki zagotavljajo to in še več, in to na več trgih kot kadarkoli."

Pametne ure z zaslonom na dotik MICHAEL KORS ACCESS so na voljo od 350 dolarjev naprej. Hibridne pametne ure so na voljo od 250 dolarjev naprej. Merilniki aktivnosti so na voljo od 95 dolarjev naprej. Vse lahko dobite v trgovinah Michael Kors, na spletni strani MichaelKors.com in na izbranih oddelkih in v specializiranih trgovinah.

O PAMETNIH URAH Z ZASLONOM NA DOTIK MICHAEL KORS ACCESS

Vse pametne ure z zaslonom na dotik MICHAEL KORS ACCESS nudijo prilagodljive funkcije, ki so kot nalašč za naše prefinjene, aktivne in družabno povezane stranke:

· ekskluzivni prikazni urni zasloni Michael Kors, ki se spreminjajo z potegom po zaslonu - naj bo digitalni kronografski prikaz za fitnes ali svetlikajoči animirani kristalčki za večer,

· na stotine možnih kombinacij za prikaz številčnice, barvo in manjše notranje številčnice,

· zaslon na dotik, ki ga podpira Android Wear 2.0, in nudi:

· enostaven prenos aplikacij drugih razvijalcev v trgovini Google Play na uri,

· priklic asistenta Google Assistant™ tako, da pridržite tipko za vklop ali rečete "OK Google". Povprašajte po vremenu, nastavite opomnik, poiščite navodila za pot in še več.

· prilagoditev prikazov številčnice, barvnih kombinacij in informacij, da ustrezajo vašemu slogu, počutju in življenju,

· beleženje teka, vožnje s kolesom, treninga moči (npr. trebušnjakov in sklec) in drugega preko aplikacije Google Fit,

· merjenje kalorij, tempa, razdalje in dodatnih vaj na podlagi prilagojenih nastavitev,

· sprotno predvajanje glasbe neposredno z ure, kadar ste povezani s telefonom ali brezžičnim omrežjem preko aplikacije Google Play Music.

· zamenljivi paščki iz usnja, silikona in nerjavečega jekla,

· slog za ženske in moške,

· magnetno polnjenje.

ZA VEČ INFORMACIJ NAS POIŠČITE NA:

Michael Kors Access: http://www.michaelkors.com/Access
Destination Kors: http://www.destinationkors.com/
Michael Kors na Instagramu: http://instagram.com/michaelkors
Michael Kors na Facebooku: http://www.facebook.com/michaelkors
Michael Kors na YouTubu: https://www.youtube.com/user/michaelkors
Michael Kors na Snapchatu: https://www.snapchat.com/add/michaelkors
Michael Kors na Twitterju: http://twitter.com/michaelkors
Michael Kors na Pinterestu: https://www.pinterest.com/michaelkors/
Michael Kors na Weibu: http://weibo.com/michaelkors
Iščite "Michael Kors" na Weixinu in WeChatu
Iščite "Michael Kors" na LINE Japan

O Michaelu Korsu

Michael Kors je svetovno znan, večkrat nagrajeni oblikovalec luksuznih modnih dodatkov in konfekcijskih oblačil. Njegovo istoimensko podjetje, ustanovljeno leta 1981, trenutno proizvaja paleto izdelkov prek MICHAEL Michael Kors in Michael Kors Mens, ki vključujeta modne dodatke, obutev, ročne ure, nakit, moška in ženska oblačila in celotno linijo dišav. Prodajalne Michael Kors, ki se vodijo naposredno ali prek licenčnih partnerjev, se nahajajo v najbolj prestižnih mestih sveta, kot so New York, Beverly Hills, Chicago, London, Milano, Pariz, München, Istanbul, Dubai, Seul, Tokio in Hong Kong.

Napovedne izjave

Pričujoče sporočilo za javnost vsebuje napovedne izjave. Na tovrstne izjave se ni mogoče popolnoma opreti, ker nanje vplivajo številne negotovosti in dejavniki v zvezi z delovanjem in poslovnim okoljem podjetja, ki jih je težko predvideti in izmed katerih so mnogi izven vpliva podjetja. Napovedne izjave vključujejo informacije o možnih ali predvidenih bodočih rezultatih podjetja, vključno z opisi njegove poslovne strategije. Takšne izjave pogosto vključujejo besede, kot so "bi lahko," "bo," "bi moralo," "verjamemo," "predvidevamo," "pričakujemo," "nameravamo," "načrtujemo," "ocenjujemo" in podobno. Napovedne izjave, ki jih vsebuje pričujoče sporočilo za javnost, temeljijo na domnevah, ki jih ima podjetje glede na izkušnje vodstva v industriji kot tudi zaradi svojega videnja zgodovinskih trendov, trenutnih pogojev, predvidenega prihodnjega razvoja dogodkov in drugih dejavnikov, za katere meni, da so primerni glede na trenutne okoliščine. Razumeti je treba, da takšne izjave niso zagotovilo za dejanski učinek oz. rezultat. Vključujejo znana in neznana tveganja, negotovosti in predpostavke. Čeprav podjetje verjame, da napovedne izjave temeljijo na realnih predpostavkah, se je treba zavedati, da bi lahko veliko dejavnikov vplivalo na dejanske finančne ali poslovne izide in bi se tako dejanski izidi lahko bistveno razlikovali od tistih iz napovednih izjav. Omenjeni dejavniki so bolj podrobno predstavljeni v razdelku Dejavniki tveganja in drugje v letnem poročilu podjetja na obrazcu 10-K za fiskalno leto, ki se je zaključilo 2. aprila 2016 (dokument št. 001-35368) in v četrtletnem poročilu na obrazcu 10-Q (dokument št. 001-35368) za fiskalno četrtletje, ki se je končalo 2. julija 2016, ki sta bila predložena Ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo.

Android Wear™ zahteva telefon z operacijskim sistemom vsaj Android 4.3+ oziroma iOS 8.2+. Podprte zmogljivosti so odvisne od platforme. S svojim telefonom z operacijskim sistemm Android oziroma iPhonom® obiščite spletno stran g.co/wearcheck, kjer lahko preverite, če je storitev na voljo za vašo napravo.
Google, Android in Android Wear so zaščitene znamke podjetja Google Inc.
iPhone je zaščitena znamka podjetja Apple, Inc. Qualcomm in Snapdragon sta zaščiteni znamki podjetja Qualcomm Incorporated.

Izvirnik sporočila za javnost je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170323005099/en/

Kontakti

ICR, Inc.
Jean Fontana, +1-203-682-1214
jean.fontana@icrinc.com
ali
za medije:
ICR, Inc.
Alecia Pulman, +1-646-277-1231
KorsPR@icrinc.com

Vir: Michael Kors

Multimedijske vsebine

Foto

Pametna ura Michael Kors Access Gage Hybrid (Foto:Business Wire)

Foto

Pametna ura Michael Kors Access Grayson Touchscreen (Foto:Business Wire)

Foto

Pametna ura Michael Kors Access Sofie Touchscreen (Foto:Business Wire)