O-STA

Kitajski trg zdravstvenih storitev bo v naslednjih 15 letih doživel porast investicij in priložnosti

V času, ko Kitajska začenja s pobudo "Zdrava Kitajska 2030" in se v letu 2017 zavezuje poglobljenim reformam na področju dobaviteljev, se bo v državi odvila zdravstvena konferenca Healthcare China 2017, na kateri se bodo zbrali poznavalci trga , da bi zdravstvu pomagali do uspeha na hitro rastočem trgu zdravstvenih storitev.

ŠANGHAJ - (BUSINESS WIRE) - Oktobra lani je kitajska vlada sprejela načrt "Zdrava Kitajska 2030", v katerem se je zavezala, da bo v prihodnjih 15 letih oblikovala zdravo Kitajsko. Do leta 2030 naj bi po predvidevanjih trg zdravstvenih storitev dosegel 2300 milijard ameriških dolarjev. Pobuda je v skladu z odločenostjo Kitajske, da leta 2017 poglobi reforme na strani dobaviteljev z znatnim znižanjem prevelikih zmogljivosti in izboljšanjem učinkovite dobave, zaradi česar so potrebni strožji standardi v zdravstvu. V prihodnjih 15 letih bo trg tako deležen visoke rasti investicij in sprememb.

Konferenca Healthcare China 2017, ki jo organizira Reed Sinopharm Exhibitions (RSE), je platforma za svetovne vlagatelje za globlje spoznavanje dinamike zdravstva na Kitajskem. Konferenca, ki bo potekala 13. in 14. maja 2017 v zgradbi Pullman Shanghai, bo pritegnila glavne korporacije, vladne regulatorje, vplivneže, raziskovalce in podjetnike, osredotočala pa se bo na tri glavna področja, ki zanimajo investitorje - biomedicino, medicinsko opremo in medicinske storitve.

HITRO RASTOČI POTENCIAL

Trg zdravstvenih storitev na Kitajskem bo po napovedih rasel z doslej nedoseženo sestavljeno letno stopnjo rasti (CAGR) okoli 12% in do leta 2020 dosegel 1000 milijard ameriških dolarjev, medtem ko je leta 2011 dosegel 357 milijard ameriških dolarjev, kaže nedavno objavljeno poročilo McKinsey & Co. V luči ključnih tehnoloških sprememb, kot je umetna inteligenca, bodo na Healthcare China 2017 povabili vodilnega IBM Watson, ki bo spregovoril o "Prihodnost umetne inteligence v medicini". Poleg tega bodo strokovnjaki iz zdravstva govorili o trendih na trgu in analizirali vladne programe, s katerimi želijo spodbuditi večstopenjski zdravstveni sistem, zagotoviti učinkovito dobavo zdravil in vodenje.

SPODBUJANJE MEDNARODNIH PARTNERSTEV

Kitajski zdravstveni sektor privablja vse več investicij svetovnih vlagateljev, ki želijo vstopiti na kitajski trg ali tam povečati svojo prisotnost. Healthcare China 2017, na kateri bo sodelovalo 60 najboljših inovativnih podjetij v zdravstvu na Kitajskem in vsaj 500 vplivnih vodij in partnerjev vodilnih investitorskih družb, bo vsekakor prostor za svetovne zdravstvene družbe, da predstavijo svoje proizvode in odličnost procesov ter se podučijo o kitajskih pravilih in politikah v sistemu.

Za registracijo in več informacij o dogodku obiščite http://www.thishealthsummit.com/

Izvorno sporočilo je dosegljivo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=51530818&lang=en

Kontakti

Reed Sinopharm Exhibitions
James Wang
james.wang@reedexpo.com.cn

Vir: Reed Sinopharm Exhibitions