O-STA

Tudi letos bomo pomagali slovenskim porodnišnicam

30. marec 2017

V NLB bomo tudi letos pomagali tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo - novorojenčkom in njihovim mamicam. Znova bomo namreč povezali ponudbo stanovanjskih kreditov nove generacije z akcijo Majhni koraki spreminjajo svet na bolje.


Stanovanjski krediti nove generacije so prilagojeni današnjemu času in novi generaciji potrošnikov. Pripravili smo kredit brez stroškov vodenja, ki ga je mogoče odplačevati do 30 let. Poskrbeli smo tudi za zavarovanje, saj lahko v primeru smrti kreditojemalca do sto odstotkov neodplačanega kredita krije zavarovanje NLB Vita Odgovorna.

Odgovorno pa ni le zavarovanje, ampak tudi naša banka. Prav zato bomo od vsakega NLB Stanovanjskega kredita, sklenjenega v aprilu 2017, po sto evrov namenili v sklad za porodnišnice. Poleg tega smo v vseh 144 poslovalnicah NLB po Sloveniji namestili tudi posebne zbiralnike, v katerih zbiramo prispevke, ki bodo porodnišnicam v pomoč pri nakupu nujno potrebne medicinske in ostale opreme.

Naša banka bo slovenskim porodnišnicam tako pomagala že tretje leto zapored. Prvo leto smo darovali porodnišnici Ljubljana, lani pa porodnišnicam na področju štajerske in primorske regije, za katere smo zbrali 55.000 evrov.

Letos bomo zbrana sredstva namenili še preostalim sedmim porodnišnicam, ki naše pomoči do zdaj še niso prejele, in sicer porodnišnicam v Kranju, Murski Soboti, Jesenicah, Trbovljah, Novem mestu, Slovenj Gradcu in Brežicah.

NLB Komuniciranje

Vsa sporočila za javnost