O-STA

Inkubator 4.0 za boljšo prihodnost mladih

Projekt Inkubator 4.0 - družbene pobude za večjo zaposlenost in boljšo prihodnost skozi tristopenjski proces usposabljanj mladim pomaga do zaposlitev. Vanj bo vključenih vsaj 320 mladih, vsaj 32 od teh pa se jih bo tekom projekta zaposlilo. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

V okviru projekta potekajo in bodo potekale številne aktivnosti, z dvema delavnicama pa bo sodelovala tudi Data.

IZOBRAŽEVANJE

Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo

Razmišljate o samostojni podjetniški poti? Bi radi svojo podjetniško idejo pred tem preverili? Pridite na naš seminar.

Več informacij

Delavnica Poslovni načrt - prvi podjetniški korak

Se sprašujete, ali je vaša ideja realna? Lahko hobi zares spremenite v dobiček - in kako? To bomo na delavnici najprej preverili z analizo trga. S to analizo podjetnik lahko grobo oceni svojo prodajo in stroške v prihodnosti. S tem se načrtovanje in oblikovanje poslovnega načrta zares šele začne. Izpilili bomo poslovne ideje, da bodo dobičkonosne.

Končni rezultat delavnice bo dobro razdelana podjetniška ideja. Potem pa le še ustanovite podjetje na VEM točki Data in vaša podjetniška pot se lahko začne. Če vas zanima, kako poteka registracija podjetja, se lahko udeležite tudi brezplačnega skupinskega svetovanja, ki ga tedensko izvajamo na Dati.

Kdaj in kje bo potekala delavnica Poslovni načrt - prvi podjetniški korak?

Kdaj? Petek in petek, 14. in 21. april, od 8.00 do 16.00

Kje? DATA, Dunajska cesta 136, Ljubljana

Za koga? Zate, če si star med 15 in 29 in aktivno iščeš zaposlitev - tudi če si še proti koncu faksa ali šole.

Na delavnico se prijavite tukaj.

Komu je namenjen Inkubator 4.0?

Projektu Inkubator 4.0 se lahko pridružijo mladi med 15. In 29. letom starosti, ki iščejo priložnosti na trgu dela. Torej dijaki zadnjih letnikov, študenti, brezposelni, vsi tisti, ki delajo v prekarnih oblikah dela in, kot pravijo organizatorji, vsi tisti, ki enostavno niso nikjer.

Inkubator 4.0 poteka v šestih slovenskih krajih, in sicer v Ljubljani, Mariboru, Kopru, Litiji, Črnomlju in Veržeju. Izvaja ga Socialna akademija skupaj s še nekaterimi partnerji. Kdor bo želel sodelovati, mora le izpolniti vprašalnik in podpisati dogovor z organizatorjem, torej Socialno akademijo.

Aktivnosti, ki se izvajajo v okviru projekta Inkubator 4.0, so brezplačne. Torej tudi delavnica z naslovom Poslovni načrt - prvi podjetniški korak, ki jo pripravljamo na Dati.

Morda vas zanima tudi:

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijegospodarstvo izobraževanja podjetniške novice podjetništvo zanimivosti

Oznakeavtorski članki inkubator 4.0 podjetništvo zaposlovanje mladih

POVEZAVA: http://data.si/blog/2017/04/01/inkubator-4-0-za-boljso-prihodnost/