O-STA

Poslovna priložnost na vidiku? Zgrabite jo z dobrim poslovnim načrtom

Se vam ponuja poslovna priložnost? Da jo boste lahko dobro izkoristili, potrebujete poslovni načrt.

IZOBRAŽEVANJE

Kako pripraviti uspešen poslovni načrt?

Poslovni načrt pomaga zmanjšati poslovna tveganja. V veliko pomoč je tudi, če se vam ponuja poslovna priložnost.

Več informacij

Prijava na izobraževanje

Poslovna priložnost - kako jo izkoristiti?

Poslovna priložnost za tiste, ki podjetja še nimate, se lahko skriva v različnih dejavnostih in hobijih. O tem smo pisali v prispevku Ali hobi res lahko postane posel?. Tiste, ki že stopate po podjetniški poti, pa poslovna priložnost verjetno čaka drugje. Morda je ključnega pomena za njeno uresničitev pridobivanje kreditov, subvencij oziroma evropskih nepovratnih sredstev. Vsekakor pa se mora podjetje, če želi biti poslovno uspešno, ustrezno predstaviti zunanji javnosti. Pri tem je ključnega pomena kakovosten poslovni načrt.

Kako napisat poslovni načrt v 4 urah?

Ker poslovni načrt začrta smer razvoja poslovanja podjetja, je smiselno, da ga pripravite takoj po ustanovitvi podjetja. Vsekakor pa je dobro, če nanj uspete pomisliti že v času, ko svojo podjetniško pot šele začenjate. V poslovnem načrtu se namreč preveri poslovno idejo, oceni prodajo in stroške ter tveganja, s katerimi se bo moral podjetnik soočiti.

Prijava na izobraževanje

S poslovnim načrtom se podjetje predstavlja navzven in je v pomoč, če se podjetju ponuja poslovna priložnost. Kvaliteten poslovni načrt zato odpira vrata tako pri posojilodajalcih, pri investitorjih, kot tudi pri pridobivanju evropskih sredstev. Imeti ga morate:

  • ko potrebujete posojilo,
  • ko odpirate novo podjetje,
  • ko širite svoj posel ali pa se lotevate novega posla,
  • ko se prijavljate na razpise za nepovratna sredstva,
  • ko iščete investitorja ali kak drug vir kapitala,
  • če želite bolje voditi podjetje.

V sklopu priprave na to, da podjetniki napišejo dober poslovni načrt, na DATI nudimo brezplačen seminar in plačljivo delavnico. Na njej lahko poslovni načrt napišete v štirih urah, in sicer pod mentorstvom Datinega strokovnjaka.

Poslovne načrte v podjetju Data pripravljajo izkušeni in strokovno podkovani svetovalci, ki združujejo znanja s področja financ, trženja, kadrov, prava in managementa.

S poslovnim načrtom, pripravljenim pri nas, se bo vaše podjetje predstavilo v najboljši luči. Obenem bo poslovni načrt tudi dragocena opora pri sprejemanju odločitev in vodenju vašega podjetja. To bo pripomoglo, da bo poslovna priložnost, ki se vam ponuja, res izkoriščena.

Prijava na izobraževanje

V kolikor bi pri izdelavi poslovnega načrta potrebovali strokovno pomoč, se lahko za plačljivo svetovanje naročite tudi v našem podjetju. Svetovalci se bodo pogovorili z vami in vas usmerjali pri izdelavi poslovnega načrta. Za več informacij lahko pokliče na 01 600 1530 ali nam pišete na data@data.si.

Morda vas zanima tudi:

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijepodjetniške novice podjetništvo ustanovitev d.o.o. ustanovitev podjetja ustanovitev s.p. zanimivosti

Oznakeavtorski članki poslovna priložnost poslovni načrt

POVEZAVA: http://data.si/blog/2017/04/03/poslovna-priloznost-na-vidiku/