O-STA

Podjetniški dogodek - Formula za zmago: Motivacija

Velenje, 4. april 2017 - Novoustanovljeni Klub podjetnikov SAŠA regije vabi na prvi veliki podjetniški dogodek pod naslovom Formula za zmago: Motivacija, ki bo v četrtek, 6. aprila, ob 18. uri v hotelu Paka v Velenju. Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je potrebna prijava na e-naslov klubsasa@velenje.si.

Glavni gost večera bo selektor slovenske rokometne reprezentance Veselin Vujović, dogodek pa bo povezoval Igor E. Bergant. V nadaljevanju srečanja se bodo pogovoru pridružili predsednik Uprave Skupine Gorenje Franjo Bobinac, direktorica in solastnica Plastike Skaza Tanja Skaza in dirigent Miran Šumečnik.

14. februarja letos je bil na pobudo župana Mestne občine Velenje Bojana Kontiča in predsednika Uprave Gorenja Franja Bobinca v Podjetniškem centru Standard ustanovljen Klub podjetnikov SAŠA regije, v katerem se združujejo vodstveni delavci s področja gospodarstva in negospodarstva Savinjsko-šaleške regije, ki želijo s skupnimi močmi zagotavljati trdne temelje dobrega podjetniškega sodelovanja v lokalnem okolju in s tem prispevati k trajnostnemu razvoju regije.

Člani se zavedajo, da s sodelovanjem, izmenjavo znanj in izkušenj bogatijo drug drugega ter dosegajo boljše in vidnejše poslovne rezultate, zato si želijo s tem dogodkom v klub privabiti nove člane.

Prijazno vabljeni in lep pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje