O-STA

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko odslej nakup naprav po akcijski ceni opravijo kar prek televizije

Televizija Telekoma Slovenije postaja vedno bolj središče doma. Telekom Slovenije je namreč v teh dneh svojim naročnikom televizije omogočil, da lahko odslej akcijske ugodnosti za nakup naprav in uporabo storitev izkoristijo kar prek televizije oz. BOX-a. Navedena možnost velja za naročnike televizije Telekoma Slovenije, ki nimajo sklenjene vezave naročniškega razmerja in lahko na ta način z le nekaj kliki na daljincu kupijo izbrani izdelek ali izkoristijo popust na mesečno naročnino. Zaenkrat so naročnikom na ta način na voljo televizor LED TV PHILIPS 32PHS4001, tablica Lenovo Tab3 7 Essential in prenosnik HP 255 G5 (X0P90EA).

"V Telekomu Slovenije nenehno spremljamo uporabniške navade in razvijamo storitve, ki so skladne z najsodobnejšimi trendi. Televizija tako vedno bolj postaja središče doma. Naši naročniki lahko prek televizije oz. BOX-a že zamenjajo ponudnika električne energije, s ponudbo naprav in storitev, ki jih lahko naročniki kupijo z le nekaj kliki na daljinskem upravljavcu, pa smo naredili naslednji korak na tem področju. Televizija se torej na eni strani spreminja v prodajno-komunikacijski kanal, hkrati pa gre razvoj v smeri storitev, ki bodo v prihodnje središče in stičišče pametnega doma," ob tem pravi Simon Slonjšak, vodja segmenta Napredno bivanje v Telekomu Slovenije.

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko na ta način izbirajo med ponudbo izbranih naprav po akcijski ceni z nakupom na obroke brez obresti in z brezplačno dostavo na dom, odločijo pa se lahko tudi za popust na mesečno naročnino za eno leto. Pogoj za koriščenje ugodnosti je vezava naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko kot prvi in edini naročniki televizije v Sloveniji storitev elektrike naročijo kar prek televizije oz. BOX-a. Tako lahko hitro in enostavno zamenjajo dobavitelja električne energije ter preidejo na izjemno ugodno ponudbo elektrike Telekoma Slovenije. Če ob tem elektriko in komunikacijske storitve povežejo v skupni račun, pridobijo še dodatni popust.