O-STA

Synology z razširjeno podporo

Synology Inc. je objavil podporo za povečan nabor izdelkov s storitvijo Synology Replacement Service (SRS), ki omogoča zamenjavo okvarjene naprave že naslednji delovni dan. Širše podpore bodo deležni vsi strežniki NAS Synology iz serij 16 ali novejši, velikosti 2U/3U in ki so namenjeni vgradnji v komunikacijske omare, vključno z modeli iz serij FS/XS/XS+/Plus.

"Naša prva prioriteta, kot največjega dobavitelja naprav NAS v Evropi, je vselej zadovoljiti potrebe naših strank," je izjavil Mike Chen, direktor marketinga in prodaje v podjetju Synology. "Z razširjeno podporo izdelkov s SRS bo vpliv nepredvidenih izpadov delovanja sistemov še dodatno zmanjšan in obenem povečana neprekinjenost delovanja ter dostop do podatkov."

Nov, povečan nabor podprtih izdelkov, ki bodo deležni storitve SRS, je v Evropi začel veljati 3. aprila 2017. Za več informacij, prosimo obiščite: https://srs.synology.com.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si