O-STA

Še 7 dni časa, da spravite Slovenijo v gibanje!

TAM-TAM v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije - Združenje športnih zvez (OKS-ZŠZ) vabi vse kreativne duše, tako mlade, še neuveljavljene kot izkušene ustvarjalce, da se prijavijo za sodelovanje na osmem natečaju Plaktivat za oblikovanje mestnega plakata. Tokratna edicija je naslovljena Poženi se v tek, rok za prijave pa je podaljšan do 14. aprila 2017.

Ljubljana, 7. april 2017 - 440.000 Slovencev se nikoli ne ukvarja s športom. OKS-ZŠZ se je zato odločil, da bo čim več teh ljudi spravil v gibanje. Spomladi, ko nas še najbolj vleče ven, želi s komunikacijsko akcijo spodbuditi teh 22 % prebivalcev Slovenije, ki se nikoli ne ukvarjajo s športom, k hoji in teku v naravi.

Kreativna rešitev naj poziva oz. usmerja k akciji in ne samo prikazovanju problema! Vsa dokumentacija in pogoji so dosegljivi na spletnih straneh: http://tam-tam.si/slo/plaktivat.

Prijave na natečaj se sprejemajo do 14. aprila 2017.

NAGRADE:

· zmagovalni plakat bo natisnjen in javno objavljen na 500 TAM-TAM plakatnih mestih po Sloveniji;

· prijavljen bo v tekmovalne dele festivalov Slovenski oglaševalski festival SOF in Bienale vidnih sporočil Slovenije;

· zmagovalec prejme Plaktivatov MEGAFON in zmagovalno plaketo;

· vsi prijavitelji prejmejo plaketo o sodelovanju, ki jo podeli organizator Plaktivata, družba TAM-TAM.


Prijave sprejemajo izključno na elektronskem naslovu: plaktivat@tam-tam.si z naslovom "Natečaj - PLAKTIVAT 8 - naslov ali šifra plakata".