O-STA

Delo podjetnika - kaj vse obsega?

Ste v vašem podjetju za vse sami? Delo podjetnika, še posebej v manjših podjetnih in na začetku podjetniške poti, je obsežno in naporno, a hkrati tudi zanimivo in nikoli enolično.

IZOBRAŽEVANJE

Funkcije za podjetnike

Delo podjetnika je obsežno. Koliko funkcij mora opravljati podjetnik?

Več informacij

Delo podjetnika mora temeljiti na nenehnem izobraževanju

Podjetnik mora biti dovzeten za podjetniške informacije iz okolja, vseskozi mora imeti željo po učenju, izobraževanju. Delovnega časa ne pozna, saj je vedno pripravljen izkoristiti poslovno priložnost, ki se ponudi.

Še posebej pred in tik po ustanovitvi podjetja je dobro, da si nabere dovolj informacij, s katerimi bo svoje poslovanje začel v pravi smeri. Da bo delo podjetnika že takoj po ustanovitvi podjetja uspešno, na Dati pripravljamo različna brezplačna izobraževanja:

Registracija s. p. je hitra, brezplačna in enostavna! Rezervirajte si svoj termin na 01 600 1530 ali nam pišite na data@data.si!

Bogdana Rejc, Data

Koliko funkcij mora obvladati podjetnik?

Podjetnik je vsaj na začetku svoje poti vedno sam za vsa dela, ki jih je treba opravljati v okviru podjetniške funkcije - je tajnica, komercialist, računovodja, skrbi za promocijo podjetja, izbira kader ... in šele na koncu je manager manjše družbe.

Da zmore opravljati vse te aktivnosti je še kako pomembno, da zna dobro upravljati s časom, da zna slediti spremembam v zakonodaji in marketingu. Le tako lahko svoje poslovanje ohranja v dobri kondiciji.

O finančni, prodajni, storitveni, nabavni, računovodski in kadrovski funkciji, ki jih vsebuje delo podjetnika, govorimo tudi na Datinem brezplačnem seminarju. Na njem vam predstavimo, katere so poslovne funkcije, ter kako vplivajo na poslovanje podjetnika in njegovega podjetja. Poznati jih mora vsak podjetnik, saj vsaka od njih od njega vsakodnevno, tedensko ali mesečno zahteva ukrepanje in odgovornost.

Prijava na izobraževanje

Na seminarju Funkcije za podjetnike se obdelajo naslednje vsebine:

  • Finančna funkcija - vrste kapitala in posebnosti pri zagotavljanju različnih vrst financiranja.
  • Prodajna funkcija - kaj obsega prodajo in kaj trženje ter katere naloge morate opravljati znotraj ene in druge?
  • Proizvodno/storitvena funkcija - od povpraševanja do skladiščenja.
  • Nabavna funkcija - od opredelitve potreb in dogovarjanja do sklenitve pogodbe.
  • Informacijska funkcija z računovodstvom - spremljanje, proučevanje in prikaz stanja poslovanja podjetja ali podjetnika.
  • Kadrovska funkcija - izbira kandidatov, formalne obveznosti, upravljanje s človeškimi viri.

Seminar je namenjen samostojnim podjetnikom ter lastnikom in direktorjem majhnih podjetij.

Prijava na izobraževanje

Morda vas zanima tudi:

Deli na FacebookuDeli na Twitterju

Kategorijegospodarstvo izobraževanja podjetniške novice podjetništvo svetovanja ustanovitev d.o.o. ustanovitev podjetja ustanovitev s.p.

Oznakeavtorski članki podjetništvo ustanovitev podjetja

POVEZAVA: http://data.si/blog/2017/04/07/delo-podjetnika/