O-STA

Vabilo na novinarsko konferenco ob poteku "8. Konference o eksperimentalni in translacijski onkologiji" v četrtek, 20. aprila 2017, ob 13. uri v dvorani Emerald I Grand hotela Bernardin v Portorožu.

V Portorožu bo od 19. do 23. aprila 2017 potekala že "8. Konferenca o eksperimentalni in translacijski onkologiji", ki jo tradicionalno organizira Društvo radiologije in onkologije od leta 2000 dalje. Predstavili vam bomo teme konference na kateri bodo vrhunski slovenski in tuji raziskovalci, zdravniki in onkologi razpravljali o novih temeljnih dognanjih na področjih nastanka in napredovanja rakavih bolezni, na katerih temelji najsodobnejše zdravljenje raka v svetu in doma.

Na novinarski konferenci bo predsednica konference prof. Tamara Lah Turnšek in vodilni organizatorji akad. prof. Gregor Serša, prof. Maja Čemažar, prof. Janko Kos in prof. Metka Filipič na poljudni način in zanimivo predstavili novosti s svojega področja delovanja in seveda odgovarjali na vaša vprašanja. Omogočili bomo tudi razgovore z zanimivimi tujimi raziskovalci.

Program konference in naslovi udeležencev bodo na voljo na novinarski konferenci in so deloma že dostopni na na spletni strani www.ceto.si.

Vljudno vabljeni!

V imenu organizatorjev:

Prof. dr. Tamara Lah Turnšek