O-STA

KYOCERA izbrana za najboljšega ponudnika tiskanja in kopiranja v Nemčiji

Ljubljana, 20. april 2017 - KYOCERA Document Solutions Germany, podružnica enega vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev KYOCERA Document Solutions Europe B.V., je bila v Nemčiji izbrana za najboljšega ponudnika rešitev za tiskanje in kopiranje.

V obširni raziskavi, ki jo je izvedla založniška hiša "markt intern", je sodelovalo več kot 1.800 prodajalcev. Na 11 področjih so izbrali vodilne ponudnike za leto 2017. Kyocera se je uvrstila na prvo mesto na področjih prodajne podpore, trajnostnega razvoja in storitev za večja podjetja, odlično pa se je odrezala tudi v vseh ostalih kategorijah.

Priznanje potrjuje uspešno delo v zadnjem letu, saj se je KYOCERA Document Solutions Germany z lanskega tretjega mesta povzpela na sam vrh lestvice v 2017.

Prodajalci, ki so sodelovali v raziskavi, so posebej opozorili na Kyocerin bogat portfolio storitev, odzivno komunikacijo s strankami, zanesljivo mrežo za podporo in inovativne izdelke, ki jih ponuja.

"Izjemno smo navdušeni, da je skupnost prodajnih podjetij iz cele Nemčije prepoznala kakovost izdelkov Kyocera in predanega dela naših strokovnih timov," je izjavil Dietmar Nick, izvršni direktor podjetja KYOCERA Document Solutions Germany. "Ponosni smo na celovite rešitve, ki jih lahko ponudimo našim strankam. Podjetjem želimo ponuditi, ne le kakovostne izdelke, temveč tudi orodja in metodologije, ki jim bodo omogočile izboljšave poslovanja."

Takahiro Sato, predsednik KYOCERA Document Solutions Europe B.V je izjavil: "Da so nas izbrali za najboljšega dobavitelja rešitev za tiskanje in kopiranje je fantastična novica za podružnico, kot tudi za evropsko centralo Kyocere. Prodajni partnerji zasedajo osrednje mesto v naši poslovni strategiji, zato je priznanje s strani ravno teh ljudi eno največjih časti, ki smo si jih lahko želeli."

#

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions s sedežem v Osaki na Japonskem, je eden vodilnih proizvajalcev rešitev za izpisovanje dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, ki vključuje barvne in črnobele večopravilne naprave in tiskalnike ter široko-formatne naprave. Kyocerini izdelki slovijo po edinstvenih komponentah z dolgo življenjsko dobo, ki zagotavljajo večjo zanesljivost in manj odpadkov. Rezultat pa se kaže v nižjih Skupnih stroških lastništva (TCO) v celotni življenjski dobi naprav.

Ponudba podjetja KYOCERA Document Solutions pa se ne konča s strojno opremo. Celovita paleta poslovnih aplikacij in svetovalnih storitev omogoča uporabnikom, z optimizacijo in upravljanjem delovnih tokov dokumentov, izkoristiti poln potencijal strojne opreme.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, vodilnega proizvajalca visokotehnološke keramike in povezanih izdelkov, ki vključujejo telekomunikacijsko opremo, sestavne dele za polprevodniške izdelke in elektronske komponente. V fiskalnem letu, ki se je zaključil 31. marca 2016 je korporacija Kyocera zabeležila 11,5 milijarde EUR neto prodaje.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si